Saunahytter

Saunahytter fra Byggmax. Hurtigt, nemt og til en god pris. Hos os finder du fleksible og komplette løsninger, så du selv kan bygge en sauna, hvor du kan nyde skønne sauna-bade derhjemme.

 

Drømmen om en sauna er nær

Hos os i Byggmax finder du monteringsklar saunaer med tydelige instruktioner, der gør det nemt at bygge saunaen selv. Start med at vælge den type og størrelse du ønsker, fra vores store udvalg af saunaer og saunahytter. Fundamentet til bygningen og behandling af træet er ikke inkluderet, så primer og topcoat er derfor godt at have hjemme fra starten. Med en grundig overfladebehandling af træet, gør du det mere holdbart og giver træet en længere levetid. Du kan også med fordel vælge at isolere saunaen.

Overkommelige løsninger til den fingerfærdige

Fordelen ved at vælge en af ​​vores saunahytter er, at du hurtigt kan komme i gang med den sjove del af jobbet, dvs. selve byggeriet. Du undgår spild af træ, som du ville have fået, hvis du selv havde bygget den op fra grunden. Prisen for den færdige sauna vil også være billigere, end hvis du havde købt den helt færdig. Vores monteringsklar saunaer samt hytter og udhuse inkluderer træ af god kvalitet og i de dimensioner, du har brug for. Ramme, dør, vindue og gulv er inkluderet, og du kan nemt samle det selv ved hjælp af de klare medfølgende instruktioner. Søm, værktøj og maling er ikke inkluderet, men du kan også finde dette her hos os i Byggmax. Drømmen om en sauna er aldrig længere væk, end hvad Byggmax er!

Køb en billig saunahytte fra Byggmax

Saunahytter fra Byggmax giver dig den ønskede kvalitet til en meget god pris. Konstruktions- og monteringsdelen styrer du selv.

filter-white Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Nordkapp.nu
36 299  kr.
Nordkapp.nu
36 299  kr.
Nordkapp.nu
41 995  kr.