Mineraluld

Med isolering skaber du et godt indeklima, mens du samtidig reducerer varmeudgifterne. Mineraluld er et gennemprøvet og prisvenligt materiale, der er meget let at få på plads. Mineraluld kaldes også glasuld eller stenuld afhængigt af, hvad det er lavet af.

Sænk dine omkostninger

Et godt indeklima betyder ikke kun behagelige temperaturer. Det betyder også, at lyden absorberes på en sådan måde, at ubehagelige ekkoer og lyde fra for eksempel et tv i et tilstødende rum forsvinder eller reduceres til acceptable niveauer. Mineraluld isolerer både med hensyn til varme og støj. Hvis du har et uisoleret loft, er det ofte en god idé at isolere der, da der ellers forsvinder meget varme ud den vej. Vores isoleringsmaterialer har en lav vægt i forhold til deres effekt, er nemme at skære til og skal ikke monteres som sådan, men kan bare placeres mellem for eksempel to gipsplader, hvis du bygger en indervæg. Ofte supplerer man isoleringsmaterialer med vindtæt pap.

Praktisk og brandsikkert

Arbejde med mineraluld er både let og giver et godt resultat. Miljøet i hjemmet forbedres mærkbart, og det er rart at vide, at det også vil kunne mærkes på elregningen. Dette materiale er et godt valg i miljøer, hvor brandsikkerhed er vigtig, fordi det ikke brænder og tåler høj varme. Du køber uld på rulle eller i lethåndterlige batts. Der er ikke meget, der kan gå galt, når du isolerer med mineraluld. Det er bare et spørgsmål om at vide, hvor meget isolering man behøver for at opnå det ønskede resultat. Vi har produkter, der er tilpasset forskellige typer projekter inden for isolering. Tal med os i en af vores butikker, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst og nemmest i dit hus.

Find billig mineraluld hos Byggmax

Mineraluld, stenuld og glasuld kan være en nem metode til at få lavere elregninger og mindre støj indendørs. Hos Byggmax finder du et stort sortiment af isoleringsmaterialer til meget lave priser.

filter-white Filtre

9 Resultater

Sorter efter
Ursa
69 95  kr.
Ursa
Fås i flere størrelser
Fra 14 50  kr. /m2
Paroc
69 94  kr. /m2
Paroc
15 kg sække
179  kr.
Paroc
39 95  kr. /m2
Paroc
62 75  kr. /m2
Paroc
24 95  kr. /m2
Paroc
46 95  kr. /m2
Paroc
345  kr.