Hybridgulve

Et hybridgulv er præcis det, det lyder som: Et gulv, hvor de bedste egenskaber fra forskellige gulvtyper er kombineret. Takket være et slidlag af ægte træ og en kerne af mineralsk komposit er hybridgulvene i vores sortiment en ny type gulv, der både er slidstærkt og vandafvisende.

Hybridgulve til hele hjemmet

Med hybridgulvets unikke egenskaber er det et gulv, der kan anvendes i de fleste rum i hjemmet; det passer lige så godt i soveværelset som i de rum, der har en højere slitage såsom køkken og entré. Hybridgulvet kan endda bruges på badeværelset, da det er vandafvisende og modstandsdygtigt over for vandstænk. Hybridgulvene i vores sortiment har en ultrahård topcoat, der er modstandsdygtig over for slitage og med en vandtæt mineralsk kerne, hvilket betyder, at disse gulve kan modstå de fleste belastninger i hverdagen.

Køb hybridgulve hos Byggmax

Et slidstærkt hybridgulv er et stilfuldt og slidstærkt valg, der er nærliggende for os nordboere. Du er velkommen til at tjekke vores udvalg af forskellige hybridgulve, som du nemt kan købe hos Byggmax. Kig ind i den nærmeste Byggmax-butik, eller tjek her online for at se, hvilke hybridgulve vi kan tilbyde.

filter-white Filtre

4 Resultater

Sorter efter
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2