Varme

De færreste mennesker har lyst til at fryse. Vi vil hellere krybe sammen foran et knitrende bål eller træde ud på et varmt gulv om morgenen. Hos Byggmax har vi produkter til opvarmning, så du nemt kan få en varmere og hyggeligere tilværelse.

Varme til alle rum og situationer

Der er ikke mange ting, der er så hyggelige og afslappende som varmen fra en knitrende pejs, vel? Dette behøver ikke at være en drøm, der er svær at opnå. Hos Byggmax har vi et udvalg af nordiske pejse til rigtig gode priser, så du kan opleve netop dette. Din udestue har også brug for varme, så du kan nyde følelsen af at være udendørs til langt ind i efteråret. Vi har varmekilder og isolering, som passer perfekt til dette formål. Hos Byggmax har vi alt fra pejse til fliser, gulve og infrarød varme.

Opvarm alle rum med vores hjælp

Med hjælp fra Byggmax behøver du ikke at fryse. Det spiller ingen rolle, om du er ude eller inde. Hos os kan du finde en energibesparende varmepumpe, som både varmer og ventilerer huset. Måske er det tid til at udskifte din tids- og energislugende varmtvandsbeholder? I stedet kan huset opvarmes med blot et tryk på en knap. Gulvvarme er også en populær måde at skabe varme og komfort på. Nyd gulvvarmen i gangen, så snart du tager skoene af. Der er vel næppe noget, der føles så indbydende som det? Hvis du leder efter udendørspejse, som giver varme til hyggelige sommeraftener udendørs, kan du se i vores udvalg af bålfade. Vi har nogle meget rummelige modeller, som der er plads til meget brænde i.

Nyd varmen i mange år

At installere en pejs eller indlægge gulvvarme kan føles som et stort projekt. Men så skal du tænke på, hvor mange år du kommer til at nyde godt af dit arbejde. Når du ser på din pejs, vil det være det værd. Her hos Byggmax har vi flere forskellige modeller. Gør dig bekendt med vores sortiment, og find den model, der passer til netop dit behov for varme. Du vil også sætte pris på gulvvarmen på de meget ruskende dage om efteråret og vinteren. Hos Byggmax finder du både gulvvarme og gulvvarmefordelere. Du skal dog sørge for, at du ikke installerer gulvvarme med for høj kapacitet, da din gulvvarmes temperatur i så fald bliver for høj.

Byggmax hjælper dig med at finde din varmeløsning

Hos Byggmax finder du prisvenlig varme til mange forskellige formål. Vi har pejse, gulvvarme, infrarød varme og luftvarmepumper, så du kan skabe et hyggelig og varmt miljø i hele dit hjem. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde netop din optimale løsning.

filter-white Filtre

45 Resultater

Sorter efter
109  kr.
Millarco
Fås i flere modeller
Fra 307 30  kr.
Millarco
118 30  kr.
Panadero
13 742  kr.
Panadero
11 120  kr.
Eden Wood
1 854 20  kr.
Eden Wood
1 938 15  kr.
Panadero
10 649  kr.
Panadero
9 901  kr.
Eden Wood
2 076 85  kr.
Panadero
13 570  kr.
Swim & Fun
6 659  kr.
Swim & Fun
Blå, Plast
8 119  kr.