Brænde og træpiller

Her finder du brænde og træpiller, der holder hjemmet varmt, når mørket og kulden trænger sig på. Både brænde og træpiller betragtes som vedvarende energikilder og er desuden let og økonomisk at fyre med, ikke mindst om vinteren. Køb nemt og trygt både online og i butikken.

Træpiller til nem og billig opvarmning

Sammenlignet med brænde kræver fyring med træpiller meget lidt arbejde. Vi har både træbriketter og træpiller i standardstørrelse. Hvis man er praktisk anlagt, kan man konstruere et automatisk system til at komme træpillerne i fyret. Sækkene med træpiller er både effektive og fylder kun lidt, så der nemt er plads til flere måneders forbrug i et lille skur. En anden fordel ved denne energikilde er, at du ikke altid skal installere et helt nyt træfyr. Det kan være nok at købe en mindre pillebrænder, der kobles sammen med dit eksisterende system. Dermed kan du opnå en stor forbedring i dit varmesystem uden at skulle bruge en masse penge.

Et rent naturprodukt

Træpiller er et rent naturprodukt, som består af affald fra træindustrien, så du kan bruge dem med god samvittighed over for klimaet! Træpillerne fra Byggmax har den højeste kvalitetsklassificering i henhold til svensk standard. Prisen på træpiller afhænger af, om du vil have dem i størrelsen 6 mm eller 8 mm. De leveres i praktiske sække på 16 kg, og du ved vel, at du kan låne en trailer hos os, hvis du vil benytte lejligheden til at købe træpiller til flere måneders forbrug på én gang? Fyring med træpiller er meget fleksibel og giver dig fuld kontrol over, hvor varmt du vil have det i hjemmet. Hvis du ikke har plads indendørs, kan sækkene med træpiller let opbevares under en presenningi haven. Træpiller kan også bruges til andet end opvarmning og fungerer for eksempel fremragende som staldstrøelse.

Køb træpiller og brænde fra Byggmax

Opvarmning er en stor udgiftspost hos os i Norden, når kulden trænger sig på, men hvis du køber dine træpiller hos Byggmax får du penge til overs til andre ting. Køb nemt og bekvemt både online og i butikken. Klik her for at finde din nærmeste Byggmax-butik.

filter-white Filtre

5 Resultater

Sorter efter