Busktrimmer

Alle stræber efter at have den perfekte og velplejede have, her finder du de produkter, der hjælper dig med at vedligeholde dine buske og din græsplæne, så som buskrydder og busktrimmer. Tid til at realisere dine drømme og gøre din grund til en oplevelse for hele familien, hvor du kan omgås, spise og have det sjovt sammen i et hyggeligt miljø. En trimmer til buskene eller en lille og fleksibel græsklipper, der kan komme ind overalt? Uanset hvad du leder efter for at få de perfekte buske, har vi værktøjerne og rådene for at dit projekt bliver en succes!

Hvordan trimmer man en busk?

Trim busken ved at fjerne gamle, tørre og døde grene. Du kan også slippe af med de grene, som du synes vokser forkert, for eksempel indad. Der er selvfølgelig forskellige retningslinjer, der skal følges afhængigt af om du har en sommerplante eller en vinterplante, og hvilken plante du har. Tjek inden du begynder at trimme, hvad din busk eller hæk trives bedst med. Med den rigtige trimmer bliver arbejdet også både nemt og sjovt!

Hvad skal man overveje, når man køber en busktrimmer?

Uanset om du trimmer hække, buske eller træer, er et korrekt snit en af ​​de vigtigste ting for tilvækst. At tænke på, når du trimmer dine buske, er at prøve at skære ovenover nye skud eller grene, helst med en diagonal snitoverflade. Dette er for at undgå risikoen for skimmelsvamp og virus.

Gør det selv

Du har vel ikke overset vores gør-det-selv-projekter, hvor vi hjælper dig med en række forskellige byggeprojekter, og selvfølgelig guider vi dig fra start til slut. Vi har materialerne, rådene og inspirationen til at hjælpe dig med at få succes med projektet.

filter-white Filtre

1 Result

Sorter efter