Udendørs spabad

Forkæl dig selv med lidt luksus i livet, og køb et spabad hos Byggmax. Her finder du flere forskellige varianter og størrelser, fra kvalitative mærker som Mspa og Swebad. Hvilken slags vil du helst bade i?

Hvad er et spabad?

Spabad er et populært alternativ til alm. pools. Det, der kendetegner et spabad, er, at der er massagefunktioner i form af massagedyser i badet, og at det er muligt at sætte sig afslappet ned på behagelige sæder i badet sammen med familie eller venner. Badning bliver lidt mere afslappet og roligt, samtidig med at det også kan blive en social aktivitet med familie og venner.

Udendørs spabad

Det er muligt at have et spabad både indendørs og udendørs. Udendørs gør det godt, især når det opvarmede vand indbyder dig til at bade hele året rundt. Forestil dig, at du på en kold vinteraften kan tage et varmt bad udendørs, og der er kontraster, der bliver afslappede og hyggelige.

Køb spabad hos Byggmax

Du er velkommen til at tjekke vores udvalg af forskellige hybridgulve, som du nemt kan købe hos Byggmax. Kom ind i din nærmeste Byggmax-butik, eller tjek her online for at se de forskellige spabade til udendørs brug, vi kan tilbyde.

filter-white Filtre

13 Resultater

Sorter efter