Tæppefliser

Her finder du tæpper i forskellige udformninger og farver. Leder du måske efter et blødt tæppe til soveværelset? Vi har noget for enhver smag.

Tæpper til alle gulvtyper

Den nemmeste måde til at skabe en ny stil i boligen er ved at købe nye tekstiler. Du behøver ikke altid at starte store byggeprojekter, men nogle gange er et nyt tæppe under køkkenbordet nok! Bare sådan en simpel ting som en dørmåtte indenfor døren gør straks huset meget mere hjemligt og indbydende. Her finder du mange forskellige typer tæpper til alle tænkelige gulve og stilarter. Desuden, hvis du bliver træt af tæppet, er det meget nemt at blot udskifte det, så kan du prøve nye stilarter derhjemme uden en stor indsats! Her kan du være sikker på, at du finder et tæppe, der passer til dit hjem.

Det er nemt at lægge nye tæpper

At lægge i nye tæpper er en nem måde at ændre sammensætningen af et rum på. Et væg-til-væg tæppe giver rummet et nyt udtryk, samtidig med at det giver varme til kolde gulve, dæmper lyde og gør gulvet blødt for børn at lege på. Husk, at lyse farver lyser rummet op og giver det en følelse af rummelighed, mens mørke nuancer giver en hyggelig stemning. Hos Byggmax har vi mange forskellige modeller at vælge imellem, og alt muligt andet, du skal bruge for at skabe hygge i din bolig. Installer brændeovne, gulvvarme eller en pejs for at få mest muligt ud af din stue. Komplet med et tæppe i en kontrastfarve eller form eller tilføj en variant af et væg-til-væg tæppe. Hos os finder du inspiration og muligheder.

Klæd dine gulve på med tæpper fra Byggmax

Tæpper ændrer et rum uden en stor indsats, og det at lettet at lægge på og udskifte, når du bliver træt af dem.

filter-white Filtre

4 Resultater

Sorter efter
Fibertrone
Mørkeblå, flere størrelser
239  kr. /m2
Fibertrone
Antracit, flere størrelser
239  kr. /m2
Fibertrone
Mørkegrå, flere størrelser
239  kr. /m2
Fibertrone
Grå, flere størrelser
239  kr. /m2