Varmepumpe

Varmepumper fra Byggmax til en god pris. Tilstrækkelig varme i hjemmet er afgørende her i Norden. Hos os finder du fleksible og billige løsninger, der reducerer de løbende varmeudgifter.

 

Et godt alternativ, også om vinteren

Med et godt varmesystem opvarmer du dit hus på en omkostningseffektiv måde uden at skulle bruge en masse tid på at få et godt indeklima. En varmepumpe er relativt billig i anskaffelse og installation. Tidligere har det været svært at finde anlæg, der kunne opvarme en hel bolig, når det er koldest her i Skandinavien. I dag er varmepumper så effektive, at det ikke længere er et problem. Vi har mange forskellige produkter og systemer i denne vigtige kategori. Hvis du allerede har et vandbåret system med radiatorer, har vi varmepumper, der kan tilsluttes direkte til det. Ønsker du kun ekstra varme i et begrænset område, kan en mindre luft til luft-varmepumpe være det perfekte valg.

Få styr på opvarmningen

En fordel ved at sætte sig ind i varmesystemer er, at man ved, hvordan tingene fungerer, hvis der opstår problemer. Men med en luft til luft-varmepumpe er risikoen for funktionsfejl minimal, og du kan normalt samle systemet selv. Varmepumper giver dig tid til andre ting, da træpiller og især brænde ofte kræver en ret stor indsats. Hos os finder du også tilbehør som vejrbeskyttelse til din pumpe. En anden fordel ved pumpen er, at den passer visuelt ind i din facade, selvom du har et ældre hus. I denne produktkategori finder du også flere forskellige vandvarmere, der er perfekte, hvis du kun er brug for varmt vand fra hanen.

Lave driftsomkostninger hos Byggmax

Varmepumper er en moderne og bekvem måde at sikre boligens opvarmning på. Hos Byggmax har vi prisvenlige systemer, der dækker de fleste behov.

filter-white Filtre

12 Resultater

Sorter efter
Swim & Fun
3 989  kr.
Swim & Fun
3 699  kr.
Swim & Fun
45.000 l, inkl. koblinger og kabel
14 799  kr.
Swim & Fun
Fås i flere varianter
6 659  kr.
Swim & Fun
Fås i flere varianter
Fra 899  kr.
Swim & Fun
Fås i flere varianter
Fra 6 295  kr.
Swim & Fun
Fås i flere modeller
4 446  kr.
Swim & Fun
Fås i flere varianter
4 199  kr.
Swim & Fun
3,75 kW, Blå
3 189  kr.