Laminatgulv Morning Oak 8 mm

8x190x1200 mm, låsesytem PerfectFold™, AC4/32, vandtæt, 1,6 m2/pk.
Varenummer: 651849
Laminatgulvet Morning Oak 8 mm er et slidstærkt og vandafvisende laminatgulv i lysegråt, der indgår i serien Perstorp fra gulvproducenten Pergo. Gulvet har en let poleret struktur i overfladen og en silkemat finish.
Læs mere
stk
stock
Saldo i butikken Vejle
Dette produkt kan kun købes online
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Laminatgulv Morning Oak 8 mm

Laminatgulvet Morning Oak 8 mm er et lysegråt og elegant laminatgulv, der skaber et romantisk og roligt miljø. Gulvet er svært at skelne fra ægte træ. Morning Oak har en klassisk plankelængde og en let poleret struktur i overfladen, der følger træets åretegning i alle detaljer, samt en silkemat finish. Takket være AquaSafe-teknologien er dette gulv ekstra modstandsdygtigt over for vand og spild. Dette gulv er perfekt til ethvert hjem!

Morning Oak 8 mm indgår i Pergos serie Perstorp. Gulvene i Perstorp-serien udmærker sig ved deres ridsefasthed takket være den patenterede overfladebehandling TitanX™ samt deres vandafvisende egenskaber, der muliggøres af Pergos Aquasafe-teknologi. Alle gulve i Pergos Perstorp-serie leveres uden affasninger.

Med sit fundament i svenske Perstorp AB er Pergo i dag næsten synonymt med slidstærke laminatgulve af høj kvalitet over hele verden. Ud over at genopfinde det moderne laminatgulv ejer firmaet også en række patenterede innovationer som TitanX, overfladelaget, der gør det praktisk talt umuligt at nedslide et Pergo-gulv, og PerfectFold, en lægningsteknik, der reducerer monteringstiden markant.

Ridsefasthed

TitanX™-overfladelaget har et ekstra lag aluminiumoxidpartikler, der giver markedets bedste beskyttelse mod ridser. Det betyder, at dit Pergo-gulv bevarer sin glans længere end andre laminatgulve.

Aquasafe

AquaSafe skaber en forseglet overflade – helt ud til kanterne – der effektivt forhindrer vand i at trænge ned i gulvet.

Holdbarhedsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage i husets mest trafikerede rum og i offentlige lokaler med middel trafik såsom butikker og restauranter.

Lægning og garanti

Gulvet har 25 års garanti under forudsætning af korrekt montering i henhold til lægningsvejledningen. Garantiperioden gælder for lægning i hjemmemiljøer. Den tilsvarende garantiperiode for offentlige miljøer er 5 år. Garantiperioden for vandafvisning er 5 år. Der kan installeres gulvvarme under gulvet, hvis der suppleres med et korrekt gulvunderlag. Laminatgulvet Mountain Oak 8 mm er mærket med Svanemærket og EU-Blomsten.

Læs mere
Mærke Pergo
Leverandørens artikelnummer L0352-03364