Aldersbestandig byggefolie

0,2mm, 2,7x25m
Varenummer: 21022
Karakteristisk for aldersbestandig byggefolie er, at den er behandlet, så elasticiteten og funktionen af folien er garanteret i 50 år. Produktet er lufttæt og har en så høj densitet, så fugten standses i dampfasen.
Læs mere
stk
stock
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Aldersbestandig byggefolie

Karakteristisk for aldersbestandig byggefolie er, at den er behandlet, så elasticiteten og funktionen af folien er garanteret i 50 år. Produktet er lufttæt og har en så høj densitet, så fugten standses i dampfasen. Plasten tapes med samlings- eller tætningstape. Til montering af plast i varme omgivelser, herunder fx saunaer, skal der anvendes en speciel varmebestandig saunafolie.

Produktet er ikke beregnet/testet til at ligge under jorden.

Da produktet er alkalistabiliseret, må det ikke være i kontakt med fødevarer og bør derfor ikke bruges i forbindelse med dyrkning og opdræt.

En kombineret luft- og dampspærre på den varme side af isoleringen anbefales for at undgå unødigt energitab og fugtproblemer. Den plast, der indbygges i gulve, vægge og lofter, en såkaldt dampspærre, skal forhindre varm og fugtig luft fra boligen i at trænge ind i konstruktionen som følge af luftens bevægelser, såkaldt konvektion.

Godt at tænke på

Luft- og dampspærren skal forbindes med tagafslutninger og gennemføringer for at give maksimal tæthed. Folien samles med et bredt overlap (mindst 200 mm) og spændesamlinger. I stedet for spændesamlinger kan overlapningssamlingen sammenføjes med aldersbestandigt tætningsbånd.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 21022