Bad

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Her finder du alt til badeværelset fra Byggmax. Hos os finder du de lækreste badekar at slappe af i. Gør det selv ved hjælp af Byggmax.

 

Alt til nybyggeri

Badeværelset er et af de rum, hvis ombygning giver størst tilfredshed. Ofte kan det være et dyrt projekt, og det kan føles svært at gøre på egen hånd. Men gode råd og gode materialer kan hjælpe dig med at spare penge, mens du samtidig kan være stolt af et veludført stykke arbejde! Renoveringen af dit badeværelse eller installation af et badekar behøver ikke at være særligt kompliceret, og du kan også finde lige den form og de mål, der passer dig. Vælg et stilfuldt badekar i moderne design eller et romantisk kar på løvefødder. Med et smukt blandingsbatteri, en passende badekarsvæg og rene linjer kan du bade som en kejser.

 

Dit badeværelse er et sted til afslapning

Et moderne og stilrent badeværelse øger den eftertragtede følelse af renlighed, der følger med et kar- eller brusebad. Her hos Byggmax.se finder du alle elementerne til din badeværelsesrenovering. Vi har alt fra håndvaske og matchende VVS-apparater til skabe, knager og essentielle ventilationsløsninger. Installation af gulvvarme kan også være en god idé, da det hjælper mod fugt, der kan blive et problem i den kolde tid. Et varmt og behageligt gulv er også en ekstra luksus, som alle bør forkæle sig selv med. Ved at indstille gulvvarmens styring kan du tilpasse opvarmningen til de tidspunkter, hvor du oftest bruger badeværelset. På denne måde kan du drage fuld fordel af varmen, samtidig med at du reducerer elforbruget.

 

Alt til badet hos Byggmax

Ombyg og udvid dit badeværelse ved hjælp fra os hos Byggmax. Her får du gode priser, praktiske tips og inspiration.

Filtre

7 Resultater

Sorter efter
Grohe 150 C/C
1 699  kr
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 175  kr
Hafsen
Fås i flere varianter
Fra 1 069  kr
Deante
705  kr
Habo
Fås i flere længder.
Fra 175  kr
Deante
849  kr
NGL
2 715  kr