Akustikplader | ByggmaxAkustikplader | Byggmax

Indret med akustikplader

Indret dit hjem med akustikplader, vi giver dig tips og fordele ved at beklæde vægge og lofter med træbeton.

Den aktuelle tendens med højt til loftet og åbne rum kan føre til dårlig akustik. Med akustikplader undgår du det problem, da de absorberer lyden og skaber et behageligt lydniveau i rummet. Sortimentet omfatter akustikplader i træbeton, der er skabt af naturprodukterne træ og cement, hvilket giver konstruktionen styrke i kombination med træets naturlige egenskaber.

Akustikpladen reducerer ikke blot høje lyde, men er også en flot indretningsdetalje. Akustikplader kan monteres både i loftet og på væggene, og med træbeton i heksagonform kan du designe dit eget mønster efter den ønskede indretningseffekt. Træbetonen fungerer også godt i kontormiljøer og uderum og medvirker til at skabe god akustik.

Akustikplader | ByggmaxAkustikplader | Byggmax

Fordele ved akustikplader

Akustikpladerne i vores sortiment har mange fordele. Det helt grundlæggende formål med akustikplader er at absorbere lyd for at forbedre akustikken i rummet og skabe et bedre indeklima. Med stilrene farver og godt design kan akustikpladerne også bruges til at beklæde vægge og loft som en del af rummets indretning. Der findes også akustikplader med motiver som en særlig indretningsdetalje i hjemmet, samtidig med at de har en lydabsorberende effekt. Akustikplader i træbeton er desuden brandgodkendte og har brandhæmmende egenskaber.

Fordele ved akustikplader | ByggmaxFordele ved akustikplader | Byggmax

Inspireras av våra guider-steg-för-steg