Køkkenindretning

Leder du efter køkkeninventar til et nyt køkken? Her finder du alt fra stilfulde kvalitetsprodukter i solide materialer til smarte og elegante opbevaringsløsninger. Tag et kig på vores populære bordplader, vaske eller hvorfor ikke et af vores komplette køkkener nu du er i gang? 

 

Fornyelse af din køkkenindretning

Udskiftning af skabslåger er sandsynligvis en af de nemmeste måder at løfte køkkenets udseende på. De er ofte meget nemme at montere og ændrer hele indtrykket af rummet. Der er ingen tvivl om, at køkken og indretning er en hobby, du kan tage så langt, du vil. Derfor er Byggmax en god mulighed for dig, der ønsker at få meget for pengene. Hvis du vil udskifte låger i hele køkkenet, skruer du blot de gamle låger af og monterer og justerer de nye. Et andet godt og billigt tip til at friske dit køkkeninteriør op, hvis du ikke ønsker at købe nye låger, er at male og renovere de gamle. Selv det er meget nemt selv at gøre og kan gøres, mens lågerne er monteret. Det tager lidt tid, men det er besværet værd.

 

Spar penge på at gøre arbejdet selv

Du kan spare mange penge på at gøre så meget som muligt selv, når det kommer til køkkenindretning og hvidevarer. For eksempel kan du monteret et nyt og lækkert køkkenbord ved hjælp af enkle værktøjer og lidt knofedt. Selv skabe kan man udmærket montere selv, og de kan også nemt friskes op med nye greb, der passer til resten af stilen i køkkenet. Det bidrager meget til helhedsindtrykket, de er lette at sætte på selv og samtidig økonomisk. Det er vigtigt at understrege, at du ikke må arbejde med strøm i alle steder i hjemmet, blot det ikke kun handler om enklere installationer af eksempelvis lysdæmpere og stik.

 

Køb dit nye køkkeninteriør hos Byggmax

Køkkenindretning er en utrolig nem måde at tilføre nyt liv til køkkenet, du kan gøre meget af arbejdet på egen hånd.

Læs mere
Filtre

7 Resultater

Sorter efter
26x610x2660 mm, massiv egetræ
999  kr
28x600x2400 mm, massiv fyr
840  kr
28x610x2600 mm, lamineret
429  kr
610x2600x28 mm, lamineret
419  kr
28x610x2600 mm, lamineret
399  kr
Beslagsboden
poleret rustfrit stål, selvklæbende,3 x 16 x 32 cm
230  kr
Habo
Plast, til skabslåger
14 95  kr