Trappevange 5-trins

NTR/A, fyr
Varenummer: 087105
Vangestykke til en 5-trins udendørs trappe i trykimprægneret fyrretræ. Vangestykket er trappens sidestykke.
Færdige vangestykker gør det nemt at bygge en flot og behagelig trappe til terrassen, trækdækket eller havegangens afslutning.
Læs mere
stk
stock
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Trappevange 5-trins

Oliér gerne vangestykket før brug. Anvend terrassebrædder med et mål på mindst 28 x 120 mm som trinflade, og placer vangestykkerne med maks. c/c 600 mm.

Trykimprægneret træ NTR-A til brug i og over jord indeholder ikke farlige stoffer såsom krom, arsenik eller andre tungmetaller. Den aktive ingrediens er i stedet kobber. Tests har vist, at de salte, som imprægneringsvæsken indeholder, angriber traditionelle terrasseskruer. Benyt altid rustfri terrasseskruer eller lignende befæstelse, der er klassificeret iht. korrosionsklasse 4.

Montering

Sørg for, at vangestykkerne har et stabilt underlag at hvile på. Underlaget kan bestå af et trædæk, eller hvis trappen går ned til jorden, for eksempel havefliser af beton. Det er ikke nødvendigt, men et godt råd til at få vangestykkerne helt i niveau med hinanden er at fiksere dem til hinanden på bagsiden med f.eks. 28 x 120 mm terrassebrædder. Vangestykkets overside placeres på linje med trædækkets eller verandaens bærende sømrigler eller 28 mm under det øverste trappetrins niveau.

Mål

Diameter: 45 mm
Højde: 850 mm
Dybde: 1250 mm
Trinhøjde: 170 mm
Trindybde: 250 mm

Garanti giver tryghed

Når du vælger NTR-klassificeret træ, har du altid 20 års rådbeskyttelsesgaranti! Garantien beløber sig til maks. 100.000 SEK for hver enkelt kunde og garantiperiode og forudsætter, at du gemmer kvitteringen og garantibeviset. Garantien gælder for privat brug i hele Sverige og giver omlevering af angrebet træ. Garantien omfatter træbeskyttelsesklasserne NTR A og NTR AB.

NTR A = Træ til brug i jord og i kontakt med ferskvand.
NTR AB = Træ til brug over jorden.

Genanvendelse

Det er ved lov forbudt som privatperson at brænde rester af og udtjent trykimprægneret træ. Træet indeholder kobber og skal afleveres på kommunens genbrugsstation. De brænder træet i forbrændingsanlæg, hvor det er muligt at genanvende kobberet fra asken.

Returnering

Du kan desværre ikke bytte eller returnere træ. Træ omfatter fx også lister, fyrretræsgulve og paneler. Årsagen er, at træ er et levende materiale, der er fugtfølsomt og kan ødelægges ved f.eks. åbning af emballage eller forkert opbevaring.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 27224