Tilbehør ventilation

Ventilationstilbehør fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Sommeren er en skøn tid. Men de fleste af os vil gerne slippe for insekterne. Undgå insekter indendørs ved at installere insektnet i ventilerne før den varme årstid.

 

God ventilation af hensyn til helbredet

God ventilation er meget vigtig for et godt indeklima. Men det er ikke kun luftgennemstrømningen, der er vigtig. Et rent og frisk luftfilter betyder, at du slipper for at få støv og pollen ind gennem ventilationsåbningerne. Noget, der radikalt forbedrer luften indendørs, hvilket er godt for helbredet hos alle og ikke kun folk med pollenallergi. Husk også at udskifte filteret med jævne mellemrum. Et filter, der er fuldt af støv og pollen, fungerer ikke længere efter hensigten og blokerer delvist luftstrømmen. Det vil sige det stik modsatte af, hvad gerne vil opnå med ventilationen. Hos Byggmax finder du masser af tilbehør til ventilation. Lige fra filtre og ventilgitre til insektnet, der kan holde kryb ude i den varme årstid.

 

Tætn selv ventilationen med ventilationstilbehør

Ventilation er baseret på, at gammel luft trækkes ud af huset, og ny luft kommer ind og erstatter den. I mange ældre huse fungerer dette gennem naturlig udsugning, hvor undertryk inde i huset medfører, at ny luft suges ind, mens den gamle luft skubbes ud gennem for eksempel skorstenen. Denne type ventilation fungerer dårligere, hvis ventilationen ikke er tæt. Hvis du pludselig får problemer med luften indendørs, selvom du har tilstrækkeligt mange fungerende ventiler, kan problemet skyldes lækage. Du kan finde produkter til tætning af din ventilation her hos Byggmax. Her finder du også meget andet tilbehør til ventilation.

 

Tilbehør til ventilation hos Byggmax

Hos Byggmax finder du alt det tilbehør til ventilation, du kan få brug for. Vi leverer direkte hjem til dig, hurtigt, uden besvær og desuden til en rigtig god pris.

Filtre

144 Resultater

Sorter efter
Fresh
Hvid farve
64 95  kr
Fresh
54 95  kr
Fresh
54 95  kr
Fresh
Hvid farve
129  kr
Fresh
109  kr
Fresh
119  kr
Fresh
139  kr
Fresh
129  kr
Fresh
54 95  kr
Fresh
99 95  kr
Fresh
99 95  kr
Fresh
Hvid farve
109  kr
Fresh
Hvid farve, Stål
179  kr
Fresh
Hvid farve, Stål
169  kr
Flexit
246 73  kr
Flexit
277 79  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 134 90  kr
Flexit
144 66  kr
Flexit
7 508 25  kr
Flexit
121 59  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 377 19  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 219 21  kr
Fresh
249  kr
Flexit
141 11  kr