Vinduesmaling V

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 198046
Vægt: 3.17
Midun Vinduesmaling er en vandbaseret akrylatmaling og hybridmaling til maling af vinduer, døre og træværk udendørs.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
1-3 hverdage
Click & Collect
Fra
(8995kr/l)
89 95 kr /stk
stk
Vinduesmaling V
Midun Vinduesmaling er en vandbaseret akrylatmaling til maling af vinduer, døre og træværk udendørs. Malingen er hurtigtørrende og giver en halvblank, slidstærk overflade. Malingen kan bruges på både træ- og metaloverflader.

Smarte maletips: maling af vinduer og døre udendørs


Før maling

Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat. Lufttemperatur og overfladetemperatur er også vigtigt for slutresultatet. Mal ikke, hvis temperaturen ligger under 8 grader. Kontrollér, at fugtindholdet i træet højst er 16 %, inden du begynder at male.

Reparer eventuelle revner, og fyld åbne fuger med fugemasse beregnet til udendørs brug. Kit derefter med vindueskit. Ubehandlede træoverfladerne og især endetræ skal først behandles med Midun Grundingsolie. Også absorberende overflader såsom samlinger, fuger, kitfalse og andre følsomme dele bør olieres. Tør derefter eventuel overskydende olie af med en tør klud.

Foretag derefter grundbehandling med Midun Trægrunder til udendørs brug inden for 30 minutter. Husk ikke at male i direkte sol eller på solvarme overflader. Mal heller ikke, hvis der er risiko for regn eller dug inden for 1-2 timer, efter at du har malet færdig.

Maling

Mal færdig med 2 lag Midun Dør- og vinduesmaling. Brug en pensel med syntetiske penselhår, og mal, så malingen går et par millimeter ind på glasset. Det er en god ide at male bundstykket og et stykke op på sidestykkerne en ekstra gang, da disse slides ekstra meget af sol, vind og vand.

Efter maling

Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen

Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 198045
Mærke Midun