Badeværelse

Badeværelset er et rum, som vi tilbringer meget af vores tid i. Vi vil gerne have, at vores badeværelse skal være personligt og ligeså unikt som os selv. Byggmax er firmaet, som ser glæden i dit byggeprojekt. At kunne føre sine drømme ud i livet på egen hånd, er noget særligt og noget, som de fleste gør-det-selv-folk brænder for. Opnå din drøm via Byggmax. Så bliver du helt sikkert en glad og tilfreds badeværelsesejer.

 

Alt til en vellykket badeværelsesrenovering

Badeværelset er et rum, som mange vælger at renovere, da det er en fryd at indrette for såvel designere som gør-det-selv-folk. At sætte sig ned i fred og ro og planlægge sit projekt og derefter se det vokse frem til ens drømmebadeværelse er for mange noget helt fantastisk. Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge, for at lykkes med dit nye badeværelsesprojekt. Vi har alt fra gulv til loft, fliser og klinker, badeværelsesmøbler, tilbehør til din brusekabine og vinduer til dit badeværelse. Lad rejsen mod dit drømmebadeværelse begynde.

 

Fra idé til handling

Byg dit drømmebadeværelse ved hjælp af vores badeværelsesrelaterede produkter. Er du gør-det-selv-person, som specifikt er glad for renoveringer og DIY-projekter? Så har vi i Byggmax det meste til dig. At renovere badeværelse kan blive dyrt og kræve meget arbejde. I mange tilfælde kræves der desuden, at man skal ansætte VVS-firmaer eller elektrikere for at kunne færdiggøre projektet. Læs gerne mere om renovering af badeværelse, før du går i gang med arbejdet, da der er mange detaljer at tænke på. Badeværelsesindretning, for eksempel valg af badekar, fliser og andre forskønnende detaljer, er også væsentlig, hvis man vil bygge et badeværelse efter ens smag og behag. Dette er ofte lettere at udvælge, og det er både nemmere, sjovere og mere givende at montere.

 

Det er detaljerne, der gør det

Et selvlavet badeværelse kan du designe, som du vil, og udvælge præcis de detaljer, du synes er vigtigst. Vil du have et eksklusivt og luksuriøst rum til badekar og brusekabine kan det være værd at investere i gulvvarme. Dine fødder vil takke dig på de kolde vinteraftener, når du går over varme fliser. Rengøring af badeværelset er nemt ved hjælp af vores gulvafløb, som kan suppleres med flotte fliser for maksimal skønhed. Badeværelser uden vindue kræver ofte bedre badeværelsesventilation og mere lys i form af flotte og hyggelige lamper. Vi har ventilatorer med justerbar fugtstyring, som er optimalt tilpasset til dit badeværelse. Dette er for at undgå, at for meget fugt bliver tilbage i rummet efter et langt og dejligt bad.

 

Vedligehold bruser, armatur og toilet

Badeværelset er et rum, som vi tilbringer meget af vores tid i, så sørg for at vedligeholde det, så det holder sig pænt længe. I vores vejledning Vedligehold bruser, armatur og toilet får du alle vores bedste tips. 

 

Prisvenligt hjemmebyggeri til badeværelsesdrømme

Byggmax tilbyder billige og prisvenlige badeværelser til praktiske gør-det-selv-folk. Vi hjælper dig med at opnå drømmen ved at levere et væld af forskelligt badeværelsestilbehør i forskellige former, typer og designs. Har du brug for tips og tricks til renoveringen, er vi altid lige ved hånden.

Læs mere
Filtre

587 Resultater

Sorter efter
Hvid, dobbeltskyl
699  kr
60 cm, porcelæn, to skuffer med soft close-funktion, hvid
995  kr
Purolett
13 099  kr
Purolett
Fås i flere farver.
Fra 16 899  kr
Ifö
Skjult S-lås, skruemontering
1 699  kr
Biolan
Mørkegrå
4 095  kr
-
Fås i flere størrelser.
Fra 4 429  kr
Purus
379  kr
299  kr
Purus
409  kr
Saniscan
Med lift-off og soft close beslag
469  kr
Hansgrohe
Uden rosetter og forskruninger
639  kr
Laufen
Skjult S-lås, skruemontering
1 899  kr
Purus
325  kr
Saniscan
Med lift-off og faste beslag
469  kr
Saniscan
Med lift-off og universalbeslag
469  kr
Hansgrohe
Med løft-op bundventil
445  kr
Hansgrohe
Med løft-op bundventil
599  kr
29 95  kr