Fastgørelse og fastgørelsesmiddel

Hos os i Byggmax finder du søm og skruer til alle typer byggeprojekter og til en god pris. At bygge noget selv er en af de mest tilfredsstillende ting, du kan gøre. Når du skruer den sidste skrue i eller banker det sidste søm i, vokser selvtilliden. Uanset om du skal montere planker eller skrue en gipsplade op, så har Byggmax de nødvendige hjælpemidler.

Vi har det rigtige grej til dit projekt

Vi vil gerne have, at du skal kunne udføre dine byggeprojekter på en omkostningseffektiv måde. Derfor har vi både rigtig godt værktøj samt søm og skruer af høj kvalitet til en virkelig lav pris. Vil du for eksempel bygge din egen terrasse? Hos Byggmax findes terrasseskruer og træ til dit projekt. Vi hjælper dig med at finde det rigtige, så du køber de rigtige skruer. Ingen vil have det forkerte med hjem. Når den sidste skrue i terrassen sidder, finder du både træolie og malinghos os, så du kan færdiggøre dit værk. Vi har søm og skruer til alle typer byggeprojekter, lige fra små træskruer til virkelig store søm til kraftige bjælker og planker.

Søm til forskellige materialer

Du har brug for de rigtige søm og skruer til forskellige typer materiale for at få et så holdbart og flot resultat som muligt. Rustfrie søm passer for eksempel til byggeprojekter, som udsættes for hård belastning i form af f.eks. vejr og vind. Søm til lister skal i stedet være så diskrete som muligt, så du ikke behøver at male og spartle over store sømhoveder. Hos os fås såkaldte dykkere, der passer til dette formål. Når du skal sømme i beton, har du brug for en særlig type søm. De er tilpasset det hårde materiale, så risikoen for, at de bøjer, er mindre. Sømtypen kamsøm/papsøm er perfekt til mindre projekter og hobbyarbejde.

Find alt til byggeprojektet hos Byggmax

Hos Byggmax har vi alt til dine byggeprojekter. Du finder billige søm og skruer, værktøj og byggematerialer i vores sortiment. Vi hjælper dig med materialer til dine drømmeprojekter. Vi under alle den enorme tilfredsstillelse, det giver at bygge noget selv.

Filtre

393 Resultater

Sorter efter
Bostik
33 95  kr
Etab
16 95  kr
NKT
28 95  kr
Millarco
19 53  kr
Millarco
59 43  kr
NKT
Fås i flere størrelser.
Fra 28 95  kr
Tellbe
19  kr
Millarco
27 23  kr
Millarco
111 30  kr
Millarco
48 93  kr
Millarco
Fås i flere størrelser
Fra 18 83  kr
Habo
7 95  kr
Rias
Fås i flere længder.
Fra 109  kr
Millarco
Fås i flere modeller
Fra 125 30  kr
Millarco
38 43  kr
Habo
129  kr
Rias
89 95  kr
Habo
59 95  kr
Rapid
99 95  kr
Habo
5 95  kr /m
Rapid
99 95  kr