LAGERRUMSDØR

Fås i flere varianter.
Varenummer: 117018
Lagerrumsdøren er beregnet til brug som indgangsdør til kolde rum; den er opbygget af en træramme med fyld af polystyren.
Læs mere
Ophængning:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

LAGERRUMSDØR

BEMÆRK: Dørhåndtag og låsecylinder er IKKE inkluderet

Lagerrumsdøren er beregnet til brug som indgangsdør til kolde rum; den er opbygget af en træramme med fyld af polystyren. Dørsiderne er limet og består af 4 mm krydsfinerplader med dekorationsrillet yderside. Døren leveres med låsekasse og slutblik. Vinduet er af enkeltglas.

Overfladebehandling

Lagerrumsdøren er ubehandlet for større frihed ved valg af farver.

Grundolie og olielasur til udendørs brug

Start med at stryge grundolie på alle overflader, og tør de rester, der ikke suges ind i træet, af med en fnugfri klud. Stryg derefter med olielasur V inden for 1/2 til 4 timer. Efter mindst 24 timer bør døren stryges igen med olielasur V. Tænk på, at lasurfarven bliver lysere, da der er anvendt grundolie.

Montering

Døren har modulmålene 8x18,5, hvilket betyder at åbningen skal være 800x1850 mm. Karmens ydermål er 780x1840 mm, hvilket giver rimelig plads til at justere karmenes position og tætne med isolering. En højrehængt dør åbnes mod dig med hængslerne i højre side. En venstrehængt dør åbnes mod dig med hængslerne i venstre side.

Start med at vælge den korrekte fastgørelse, der passer til dit vægmateriale; hvis vægmaterialet er træ, skal du bruge karmskruer; hvis der er tale om beton, letbeton eller mursten skal du anvende karmskruer i kombination med rawplugs.

Sørg for, at gulvet under karmen er vandret; hvis det ikke er tilfældet, så juster tærsklen med kiler. Dørkarmens underkant ska være i niveau med gulvbelægningens overside.

Løft dørkarmen ind i åbningen, og kil den fast langs siderne både i top og bund; kilerne skal sidde parvis, én fra indersiden og én fra ydersiden. Der bør placeres kiler ved hvert skruehul.

Tag et vaterpas, og kontroller, at dørens sider er lige; juster evt. kilerne, og sørg også for, at karmen ikke hælder.

Tilspænd derefter karmskruerne uden at skrue dem helt i, først i siden med hængslerne og derefter i den anden side; når dette er gjort, skal dørens diagonaler måles for at sikre, at den sidder korrekt. Hvis diagonalmålene ikke er ens, kræver det yderligere justering ved hjælp af kilerne.

Når diagonalmålene er helt ens, skrues karmskruerne helt i; kilerne skæres derefter af i niveau med karmen, og døren hænges på.

Tjek til sidst, om døren er let at lukke, og at mellemrummet mellem døren og karmen er tre mm; foretag ellers en sidste justering ved hjælp af kiler og skruer.

Når døren sidder korrekt, kan mellemrummet mellem karm og væg dækkes med lister.

Modulmål

Højde: 185 cm
Bredde: 80 cm
Karmdybde: 92 mm
Læs mere