Laminatgulv Eg 1-stav Jubileum 7 mm

7x193x1390 mm, AC3/31, 2,39 m2/pk
Varenummer: 13651
Et fint laminatgulv i den traditionelle træsort eg, som giver hjemmet et varmt udtryk. Gulvet er i plankeformat, hvilket skaber et mere ensartet og eksklusivt udtryk.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Dette produkt kan kun købes i butikken

Laminatgulv Eg 1-stav Jubileum 7 mm

Et fint laminatgulv i den traditionelle træsort eg, som giver hjemmet et varmt udtryk. Gulvet er i plankeformat, hvilket skaber et mere ensartet og eksklusivt udtryk. Den lave konstruktionshøjde gør gulvet særlig velegnet ved renovering. Hvis underlaget er jævnt, kan gulvet ofte lægges oven på det eksisterende gulv uden behov for større korrektion af døre.

Udholdenhedsklasse

Gulvet har AC-klasse 3, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage i husets mest trafikerede rum og i offentlige rum med middel trafik såsom mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class, som bruges af europæiske producenter til at klassificere laminatgulve efter anvendelsesområde. Værdien er baseret på gulvets modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, slag, pletter og varme.

Hurtig gulvlægning med kliksystem

Klikgulvet er hurtigt at lægge, og det er nemt at gøre selv. Du lægger blot rillerne i gulvbrædderne mod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på et eksisterende gulv og kræver ikke limning. Det anbefales at bruge et gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 13651
Mærke MyFloor