LAMINATGOLV EG 1-STAV SILVERLIGHT 8MM

Varenummer: 13766
Vægt: 18.86
Laminat Silverlight 8 mm er et utrolig populært laminatgulv i lysegrå imiteret eg.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-5 hverdage
Click & Collect
(26887kr/stk)
99 95 kr /m2
stk
LAMINATGOLV EG 1-STAV SILVERLIGHT 8MM
Laminat Silverlight er et 8 mm tykt laminatgulv med planker i bredt format, dvs. 244 mm. Gulvet er meget nemt at lægge og kan desuden nemt demonteres og lægges på ny i et andet rum eller et andet miljø.

Udholdenhedsklasse

Silverlight har AC-klasse 4, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage i boligens mest trafikerede rum og i offentlige rum med middel trafik såsom mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class og er et klassificeringssystem, der bruges af gulvproducenter til at gruppere gulve efter deres optimale anvendelsesområde. Et gulvs AC-klassificering er baseret på, hvor slidstærkt gulvet er, og hvor stor slitage der kræves, for at laminatets overfladelag bliver slidt igennem.

Hurtig gulvlægning med kliksystem

Klikgulvet er hurtigt at lægge, og det er nemt at gøre selv. Du lægger blot rillerne i gulvbrædderne mod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på et eksisterende gulv og kræver ikke limning. Det anbefales at bruge et gulvunderlag. Følg altid lægningsvejledningen til gulvet.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under gulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 13766
Mærke MyFloor