LAMINATGOLV EG 1-STAV VINTAGE 8MM

Varenummer: 13740
Vægt: 14.82
Eg Vintage 1-stavs er et flot laminatgulv i landlig stil. Gulvet er meget slidstærkt, og de limfri kliksamlinger gør det nemt at lægge.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-5 hverdage
Click & Collect
(19159kr/stk)
89 95 kr /m2
stk
LAMINATGOLV EG 1-STAV VINTAGE 8MM
Vintage er et laminatgulv i behageligt varmt egetræ med et landligt udtryk. Gulvet er i plankeformat, hvilket får gulvet til at se mere ensartet og sammenhængende ud. Det giver rummet et løft og giver det et eksklusivt udtryk. Eg Vintage er 8 mm tykt og har en kerne af miljøvenlig HDF.

Udholdenhedsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage i husets mest trafikerede rum og i offentlige rum med middel trafik såsom mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class, som bruges af europæiske producenter til at klassificere laminatgulve efter anvendelsesområde. Værdien er baseret på gulvets modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, slag, pletter og varme.

Hurtig gulvlægning med kliksystem

Klikgulvet er hurtigt at lægge, og det er nemt at gøre selv. Du lægger blot rillerne i gulvbrædderne mod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på et eksisterende gulv og kræver ikke limning. Det anbefales at bruge et gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 13740
Garantiperiode 25 år
Mærke MyFloor