Laminatgulv Fyr 2-stav Delia 7 mm

7x194x2390 mm, AC3/31, 2,25 m2/pk
Varenummer: 13617
Et laminatgulv med en tykkelse på 7 mm og AC-klasse 3. Delia har et flot, levende udseende med variation i farvenuancerne, og det er nemt at lægge.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Laminatgulv Fyr 2-stav Delia 7 mm

Laminatgulv Fyr Delia 2-stavs er et traditionelt gulv, som frisker dit hjem op og giver det glans. Gulvbrædderne har svagt varierende farvenuancer med et levende og tydeligt åremønster, som giver rummet en følelse af natur og liv. Gulvet er 7 mm tykt og er meget nemt at lægge.

Udholdenhedsklasse

Laminatgulv Delia har AC-klasse 3, hvilket gør det tilstrækkeligt slidstærkt til rum med meget slitage, f.eks. entré, legerum og køkken. AC står for Abrasion Class, som bruges af europæiske producenter til at klassificere laminatgulve efter anvendelsesområde. Værdien er baseret på gulvets modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, slag, pletter og varme.

Hurtig gulvlægning med kliksystem

Klikgulvet er hurtigt at lægge, og det er nemt at gøre selv. Du lægger blot rillerne i gulvbrædderne mod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på et eksisterende gulv og kræver ikke limning. Det anbefales at bruge et gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under gulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 13617
Mærke Classen