Loftmaling 3 HVID 7l Basic

Varenummer: 188049
Vægt: 10.75
Dette er en vandbaseret, helmat loftsmaling med høj dækkeevne.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
1-3 hverdage
Click & Collect
(1271kr/l)
88 95 kr /stk
stk
Loftmaling 3 HVID 7l Basic
Denne loftsmaling er en vandbaseret, helmat loftsmaling med høj dækkeevne. Den er beregnet til maling indendørs af nye eller tidligere malede loftsflader.

Takket være det høje pigmentindhold og råvarer af god kvalitet har malingen en god dækkeevne og er vaskbar. Derudover er den virkelig let at male med.

Midun Loftsmaling egner sig dog ikke til nye trælofter, limfarvede lofter eller sod- og nikotinskadede lofter. Her anbefaler vi, at du i stedet bruger Midun Spærregrunder.

Smarte maletips: maling af lofter indendørs


Før maling
Start altid med at læse vejledningen på malingsdåsen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat. Rumtemperaturen er også vigtig for slutresultatet. Mal ikke, hvis det er koldere end 5 grader. Husk at afdække gulve og møbler ordentligt, inden du begynder at male.

Maling
Start med at male loftet i kanterne langs væggen med en smal pensel først. Hvis du har et glat loft, bør du bruge en rulle med kort luv. Til ru overflader er det bedre at bruge en malerrulle med længere luvlængde. Når du maler lofter, der kræver to påføringer, skal du altid male på kryds og tværs. Den sidste påføring skal altid foretages mod det vindue, hvor der kommer mest lys ind.

Ved maling eller tapetsering af et rum anbefaler vi, at du starter med at male loftet. På den måde undgår du malingstænk på væggene.

Efter maling
Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen

Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.

Held og lykke med malingen!
Marking
EU
Danger information
H208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 188049
Mærke Midun Basic