Saunatilbehør

Har du besluttet dig for at bygge en sauna? Så får du brug for saunatilbehør. Her hos Byggmax kan du finde alt det tilbehør, som du måtte kunne få brug for til din sauna. Her kan du finde det sjove og det nødvendige saunatilbehør som saunaspand med øseske, øseske, termometer, betjeningspanel og saunaovertræk. Det er bare nogle af alle vores produkter til fornuftige priser, som du kan komme til at få brug for.

 

Vigtigt med den rigtige isolering

Hvis du har planer om at føje en sauna til huset, kan vi kun sige tillykke. Hvad er skønnere end at slappe af og mærke varmen brede sig i kroppen i en dampende sauna på en kold vinteraften? For at blive helt færdig med saunaprojektet får du brug for mere end bare en ovn og et rum at sidde i. Både af hensyn til jeres velvære, og fordi det er praktisk, får du brug for forskellige typer saunatilbehør, hvis din sauna skal fungere perfekt. Saunafolie er et luft- og dampbestandigt isoleringsmateriale, der kan klare høje temperaturer i kortere tid. Derfor er folie ideel til at bruge som isolering i en sauna til forskel fra plastik, der normalt bruge i vægge.

 

En pænere og mere funktionel sauna

Ud over de grundlæggende dele af saunaens konstruktion kan du også finde andre former for nødvendigt saunatilbehør hos Byggmax. Her er forskellige typer saunasten, der passer til din ovn, hyggeligt saunatilbehør i træ samt funktionelle termometre i forskellige udformninger. Alle produkterne er selvfølgelig egnede til de høje temperaturer og falder desuden godt ind i omgivelserne. Det er nemt at finde alt det, du synes, du har brug for til at få drømmeprojekt helt perfekt, før vinteren gør sit indtog! Vil du også forbedre isoleringen og beskytte resten af dit hjem? Du kan naturligvis også finde byggeplast og vindspærre af god kvalitet hos os. Når du gør det selv, ved du, at arbejdet bliver gjort ordentligt, samtidigt med at du sparer penge til det næste projekt.

Læs mere
Filtre

107 Resultater

Sorter efter
SaunaSweden
Asp, med gitter, 375x141x21 mm, åbning: 145x87 mm
309  kr
HUUM
Fås i flere udførelser
Fra 2 139  kr
SaunaSweden
279  kr
SaunaSweden
119  kr
HUUM
449  kr
SaunaSweden
199  kr
SaunaSweden
189  kr
SaunaSweden
719  kr
Emendo
med linnedspude
209  kr
Emendo
239  kr
Emendo
Fås i flere varianter
Fra 45  kr
HUUM
Fås i flere udførelser
Fra 1 099  kr
Emendo
Fås i flere udførelser
Fra 69  kr
Emendo
4,2 L
299  kr
Emendo
129  kr
HUUM
Fås med forskellig effekt (output, kW)
Fra 389  kr
Emendo
229  kr
Emendo
239  kr
Emendo
Fås i flere modeller
Fra 159  kr
HUUM
Fås med forskellig effekt (output, kW)
Fra 649  kr
HUUM
1 329  kr