Spotlights

Hos Byggmax finder du spots til forskellige typer installationer. Velplacerede spots giver din have eller terrasse en hyggelig og rar atmosfære. Vi har en række udendørs projektører med forskellige lys og anvendelsesformål. Havespots kan modstå både vind, regn og kulde.

 

Hvad bruges havespots til?

Spots eller havespots, som de også kaldes, bruges til at fremhæve træer, buske, facader og andre udendørs miljøer. Hos os finder du spots til både montering i taget over indgangen, terrasser, nedgravede spots og overjordiske spots i mange forskellige modeller til haven. Spots til terrassen kan du nemt bruge til belysning af poolen for at skabe en hyggelig oase. Uanset typen opnår du stilfulde effekter og et luksuriøst indtryk med udendørs spots.

 

Hvor skal jeg placere mine udendørs spots?

For at finde ud af, hvor du skal placere dine spotlights, kan du ganske enkelt bruge en lommelygte til at belyse de steder, hvor du vil placere lysene, for at se, om det er en god placering. Det kan være på facaden, ved hoveddøren/entreen eller ved garagen. Nedgravningslamper i haven er ikke kun praktiske, men også stilfulde. Husk, at det er kontrasten mellem lys og mørke, der er det mest effektfulde, og lyset må heller ikke være blændende for hverken dig selv eller dine naboer. Tilslut belysningen til en sensor, der automatisk tænder alle udendørs spots, når det bliver mørkt.

 

Hvor mange spots pr. transformer?

Til et komplet system af spots i haven har du brug for en transformer. Du skal beregne, hvor mange watt de lamper, du har valgt, bruger tilsammen, for derefter at vælge en tilsvarende transformator. Derudover kan der være behov for grenkoblinger og forlængerledninger. Med udendørs LED-spots kan du belyse både terrassen, indgangen og haven.


Hvilke spots er velegnede til udendørs brug?

Alle spots i denne kategori er beregnet til udendørs brug. Spots, der er lavet til at modstå det danske klima og kan modstå vind, regn og kulde. Det bliver sjovere at realisere dine havedrømme med smuk udendørsbelysning fra Byggmax.


Køb billige spots hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik eller gå online for at se hele vores sortiment af spots.

Filtre

6 Resultater

Sorter efter
Nordlux
Rustfrit stål, GU10, IP65
279  kr
LightsOn
3000K LED
449  kr
LightsOn
279  kr
LightsOn
349  kr
LightsOn
299  kr