Bruser

Et brusebad kan blive så meget mere end et nødvendigt onde på badeværelset. I vores sortiment er der brusere, der bliver en del af interiøret og bidrager til en smuk helhed. I denne kategori finder du forskellige brusevægge, blandingsbatterier til brusere og alt andet, du har brug for til et komfortabelt badeværelse med praktiske løsninger.

 

 

Brusevæg eller brusekabine?

Om du vælger en brusevæg eller en brusekabine er en smagssag, men også et spørgsmål om, hvordan rummet ser ud. Brusekabinen giver stor frihed, da den er næsten uafhængig af spildevand og vådrumssikring. Kabinen kan også placeres foran vinduer og radiatorer. Hvis du har et lille badeværelse, kan brusevægge derimod være et godt valg. Mange kan foldes indad, og hvis de placeres i et hjørne, får du et brusebad, der næsten ikke fylder noget, når det ikke er i brug. Til brusevæggen skal gulvet have et tilstrækkeligt fald mod afløbet, især hvis brusehjørnet er uden sokkel. Hos Byggmax finder du både kabiner og vægge til dit brusebad. Til dem, der ønsker at installere brusebadet i en niche, er der skydedøre, som er nemme at montere.Saml selv eller ej?

Moderne loftsbrusere, brusehåndtag med fem forskellige jetfunktioner, brusestang med sæbeskåle og andre praktiske løsninger finder du i denne kategori. Der er produkter fra blandt andre mærkerne Gustavsberg, Ifö og FM Mattson. Det, der generelt gælder ved installation i vådrum, er, at det er vigtigt, at arbejdet med spildevand, el og vandafløb udføres korrekt. Det gælder både montering i vaskerummet og på badeværelset. Hvis du ikke har den viden, der kræves til selv at installere og samle tingene, skal du henvende dig til en professionel. Fix hvad du kan, og få derefter hjælp til at installere brusebadet eller termostatbatteriet. Hos Byggmax kan du for eksempel tilføje tjenesten "Professionelt bygget" og få en god pris for installationen af dit nye badeværelse.

 


Alt til et godt brusebad hos Byggmax

Trænger du til et nyt brusebad? Find alt, hvad du har brug for, hos Byggmax. Brusekabiner, brusevægge, termostatbatterier og badeværelsesmøbler får du til en god pris.

Filtre

118 Resultater

Sorter efter
-
Fås i flere bredder.
Fra 2 139  kr
-
Fås i flere bredder.
Fra 2 149  kr
-
4 999  kr
Millarco
16 73  kr
-
Fås i flere størrelser.
Fra 4 429  kr
Grohe
169  kr
Grohe
2 499  kr
-
Fås i flere størrelser.
Fra 4 285  kr
Grohe
99 95  kr
-
5 429  kr
Grohe
199  kr
-
Fås i flere bredder.
Fra 1 355  kr
Hafsen
Fås i flere varianter
Fra 285  kr
-
Fås i flere bredder.
Fra 1 499  kr
Leijma
1 115  kr
-
Fås i flere bredder.
Fra 1 929  kr
Glasfix Duschdörrar
10 399  kr
Hafsen
855  kr
-
Fås i flere farver.
Fra 499  kr
Fås i flere varianter.
Fra 1 499  kr
Glasfix Duschdörrar
8 199  kr
-
Fås i flere bredder.
Fra 1 999  kr