Dyrkning i højbedsrammer | ByggmaxDyrkning i højbedsrammer | Byggmax

Dyrkning i højbedsrammer er perfekt til nybegynderen

Det er let at dyrke grønsager i højbedsrammer. Du behøver ikke grave, og jorden bliver varmere, så du kan gå i gang tidligere på sæsonen.

Det er let at dyrke grønsager i højbedsrammer. Du behøver ikke grave, og jorden bliver varmere, så du kan gå i gang tidligere på sæsonen. Hos Byggmax finder du mange forskellige modeller og størrelser av pallekraver. Hvorfor ikke male pallerammen i en anden farve eller matche huset? Hvis du maler i en mørk farve, bliver jorden varmet op, og planterne vil stortrives. Dine planter elsker sol, så dine højbedsrammer skal stå, hvor solen kommer hele dagen. Med et minidrivhus giver du dine grøntsager og blomster et ekstra skub, og du beskytter dem mod hård vind og kraftig regn. Desuden sørger du for at holde jordbærrene for dig selv, da ingen rådyr eller fugle vil kunne spise dem.

Dyrkning i højbedsrammer | ByggmaxDyrkning i højbedsrammer | Byggmax

Højbedsrammer – inspiration til din have

Der er forskellige måder at arrangere højbedsrammer på. Da de fås i forskellige størrelser, kan du lægge fundamentet med en stor ramme og derefter bygge på i højden med en eller flere mindre pallerammer. Prøv dig frem ved at lege med forskellige niveauer. Udnyt den ekstra højde til at dyrke afgrøder, der har brug for ekstra dybde. En anden måde at arrangere dine pallekraver  på er at indramme terrassen med dem. Enten placerer du højbedsrammerne langs kanten i én højde, eller skaber en mere dynamisk fornemmelse ved at give nogle dele ekstra højde med et par pallerammer mere ovenpå. Da du selv samler pallerammerne ved hjælp af en split i hvert hjørne, kan du bygge flere rammer sammen, måske i form af en ottekant eller en båd?

 1. Højbedsramme 80x120 cm Sort
  Højbedsramme 80x120 cm Sort
  99 95 kr. /stk
 2. Højbedsramme 80x120 cm
  Højbedsramme 80x120 cm
  99 95 kr. /stk
 3. Sneglekant
  Sneglekant
  136   kr. /stk
 4. Bue til højbedsramme
  Bue til højbedsramme
  29 95 kr. /stk


Inspireras av våra guider-steg-för-steg