Farve indendørs

Hos os i Byggmax finder du indendørsmaling til en god pris. Med maling fra os bliver det sjovt og nemt at male derhjemme. Her finder du både indendørs- og udendørsmaling til dine projekter. Du kan vælge fra et bredt udvalg af maling, som alt sammen er fremstillet og kontrolleret efter svenske normer og regler.

 

Maling både inde og ude

Med en ny maling kan du nemt og hurtigt forandre dit hjem. Her finder du alt fra klassisk, rød maling til udendørsbrug til indendørsmaling, der kan anvendes på hjemmets interiør som træværk og gulve. Du finder også specialmaling til jern og metal. Er det tid til at male dine havemøbler? Vælg mellem træolie, som både beskytter og får træets smukke nuancer frem, eller køb en af vores vandbaserede malinger, som passer til både tidligere malede og umalede overflader. Det er vigtigt at købe den rigtige type maling, så den holder så længe som muligt.

 

Forarbejdet er vigtigt for at få et godt resultat

Som næsten altid ved renoveringsprojekter er underarbejdet meget vigtigt, når du skal male. Jo bedre og finere underlaget er, desto flottere og mere holdbart bliver det færdige resultat. Det er også vigtigt at have det rigtige værktøj, som er beregnet til formålet, og det gør arbejdet lettere. Her finder du den rette pensel til dit projekt: En lakpensel til lasur gør udendørsmalingen lettere, og en elementpensel gør, at du også kan nå de svært tilgængelig områder bag elementet. Prøv at beregne dit forbrug af maling, så du har al maling hjemme, når du går i gang med at male.

 

God kvalitet giver holdbart resultat

Vil du male et rum derhjemme, som i dag er tapetseret? Dette er oftest ikke noget problem. Næsten al maling kan males på tapet, hvis man forbereder underlaget. Sørg for at lægge plast ud på gulvet, og beskyt møblerne, før du går i gang. Slib med sandpapir i alle samlinger, og træk alle løse tapetstykker af. Udfyld huller med spartelmasse, og husk at købe både en bred og en smal spartel. Vent til spartelmassen er tørret, og slib igen med sandpapir over samlingerne, til du får et helt glat underlag. Det er hurtigt at få ny maling på væggene med en rulle, og med en lille pensel maler du i hjørner og ved lister. Køb penselrens til at fjerne malingen efter brug.

 

Stort og prisvenligt sortiment

Hos Byggmax finder du billig maling til alle dine projekter. Vores produkter har en høj kvalitet, hvilket gør, at dit resultat bliver langtidsholdbart og flot. Her er muligheder, som passer ligeså godt til gør-det-selv-folk som til professionelle. I sortimentet er der også malertilbehør og produkter som lim, tape og fugemasse, som kan være godt at have til dit malerprojekt. Kontakt os i Byggmax, hvis du har spørgsmål omkring dit køb af maling. Vi hjælper dig gerne med at opnå dine drømme.

Filtre

205 Resultater

Sorter efter
Midun
Fås i flere størrelser
Fra 59 95  kr
12L
185  kr
Midun
Fås i flere størrelser.
Fra 110  kr
Faxe
Fås i flere farver.
Fra 130  kr
Borup
89 95  kr
Borup
113  kr
Borup
27 45  kr
Borup
52 25  kr
Faxe
Fås i flere størrelser.
Fra 315  kr
Borup
13 25  kr
Borup
129  kr
Plastic Padding
Den er træfarvet
75 95  kr
26 95  kr
46 95  kr
Sadolin
Fås i flere størrelser.
Fra 349  kr
Borup
35 95  kr
Plastic Padding
Den er træfarvet
180  kr
Hurtighærdende og stærk
49 95  kr
Midun Basic
9 95  kr
Sadolin
Fås i flere størrelser.
Fra 214  kr
Hurtighærdende og stærk
48 95  kr