Fliser og klinker

I vores brede sortiment finder du fliser og kakler til badeværelser og køkkener. Find din personlige stil ved at tænke over hvilken farve, materiale og størrelse du ønsker på fliserne/kaklerne. Vi har fliser og kakler til både vægge og gulve samt til både indendørs og udendørs brug.

Hvilke fliser skal du have i badeværelset?

Keramiske fliser og klinker er den mest holdbare og vedligeholdelsesfri mulighed, når handler om fliser og klinker, noget der gør dem perfekte til badeværelser. Hvis du har et lille badeværelse, anbefales lyse farver, da badeværelset ofte ser større ud end med mørkere farver. Fliser og klinker kan være minimalistiske, men også ekstravagante afhængigt af hvilken slags flise eller klinke, du vælger.

Flere af vores fliser og klinker er håndlavede med smukke motiver. Fliser og kakler, lavet i hånden, giver en varm og personlig fornemmelse til badeværelset eller køkkenet. Med håndlavede fliser og klinker kan der være forskelle i farve og form. En anbefaling er derfor at blande fliser og klinker fra forskellige kartoner.

Opret din egen stil med forskellige flise- og klinkemønstre

Vil du have enkle ensfarvede eller mønstrede og farverige fliser og klinker? Hos Byggmax er der et stort udvalg, så du kan helt sikkert finde en, der passer ind i dit hjem. Hvis du er på udkig efter mønstrede fliser og klinker i flotte farver, så se vores udvalg af marokkanske fliser. Drømmer om et luksuriøst badeværelse, kan du få badeværelsesfliser i marmor og mosaik.

Vælger du mellem flere forskellige fliser? Køb fliseprøverog se, hvilken flise der passer bedst i dit hjem. Sørg også for at købe klæbemiddel og fugemasse for at sikre, at fliserne bliver på plads og for at få en flot finish.

Filtre

326 Resultater

Sorter efter
Right Price Tiles
255  kr /m2
Millarco
20 93  kr
Seves
39  kr
Glasbetong
139  kr
1,62 m2/pk, tykkelse 7 mm, uglaseret, frostsikker og skridsikker R10
79 95  kr /m2
Glasbetong
Fås i flere farver.
Fra 74  kr
Right Price Tiles
145  kr /m2
Plastic Padding
Til beton, metal og stenplader
74 95  kr
Right Price Tiles
19 95  kr
Right Price Tiles
179  kr /m2
Skalflex
129  kr
Right Price Tiles
419  kr /m2
Right Price Tiles
419  kr /m2
Right Price Tiles
145  kr /m2
Millarco
45 43  kr
Boxer
195 30  kr
Boxer
139 30  kr
Glasbetong
Fås i flere længder.
Fra 189  kr
Right Price Tiles
289  kr /m2
Right Price Tiles
145  kr /m2
Right Price Tiles
199  kr /m2
Glasbetong
49  kr