Få juletræet til at holde sig | ByggmaxFå juletræet til at holde sig | Byggmax

Få juletræet til at holde sig hele julen igennem

Her er vores bedste tips til at få juletræet til at holde fra begyndelsen af ​​december til længe efter jul. Held og lykke!

Intet slår et smukt, duftende grantræ i de hyggelige juledage. Men det er ikke så sjovt, når træet bliver tørt, og grannålene spredes i hele huset. Her er vores bedste tips til at få juletræet til at holde sig pænt fra begyndelsen af december til et godt stykke efter jul. Held og lykke!

 

Tip 1 - Væn juletræet til varmen indendørs

Lad juletræet vænne sig langsomt til varmen indendørs, så det slipper for et temperaturchok, der kan få det til at tabe nålene. Det er bedst at tage juletræet ind, når vejret er mildt. Når der er minusgrader, skal træet have lov til at tø op i et køligt rum i cirka et døgn, inden du tager det ind i varmen. Et godt sted er f.eks. en kølig garage, skuret eller vindfanget, hvor der er nogle få plusgrader.

Få juletræet til at holde sig | ByggmaxFå juletræet til at holde sig | Byggmax

Tip 2 - Vand grantræet ved plusgrader

Vattna alltid granen vid plusgrader, även när den står utomhus. Ju högre temperatur desto mer vatten dricker den. En gran som torkar ut kommer snart att börja barra.

Tip 3 - Ny snitflade

Gör en ny snittyta på granen när det är dags att ta in den för klädning, så får den bäst uppsugningsförmåga. Sätt julgranen direkt i rikligt med vatten.

Tip 4 - Smart placering

Placera gärna granen på gott avstånd från varma element eller en het kamin, för att minska uttorkning. Ett tips är att spraya grenarna med vatten om luften känns torr.

Tip 5 - Vand ofte

Vand træet ofte – gerne hver dag. De første dage kan et grantræ drikke flere liter vand. Almindeligt vand fra hanen er bedst til tørstige juletræer.

Tips til juletræet | ByggmaxTips til juletræet | Byggmax