Få juletræet til at holde sig | ByggmaxFå juletræet til at holde sig | Byggmax

Få juletræet til at holde sig hele julen igennem

Her er vores bedste tips til at få juletræet til at holde fra begyndelsen af ​​december til længe efter jul. Held og lykke!

Intet slår et smukt, duftende grantræ i de hyggelige juledage. Men det er ikke så sjovt, når træet bliver tørt, og grannålene spredes i hele huset. Her er vores bedste tips til at få juletræet til at holde sig pænt fra begyndelsen af december til et godt stykke efter jul. Held og lykke!

 

Tip 1 - Væn juletræet til varmen indendørs

Lad juletræet vænne sig langsomt til varmen indendørs, så det slipper for et temperaturchok, der kan få det til at tabe nålene. Det er bedst at tage juletræet ind, når vejret er mildt. Når der er minusgrader, skal træet have lov til at tø op i et køligt rum i cirka et døgn, inden du tager det ind i varmen. Et godt sted er f.eks. en kølig garage, skuret eller vindfanget, hvor der er nogle få plusgrader.

Få juletræet til at holde sig | ByggmaxFå juletræet til at holde sig | Byggmax

Tip 2 - Vand grantræet ved plusgrader

Vand altid træet ved plusgrader, også når det står udendørs. Jo højere temperaturen er, jo mere vand drikker træet. Hvis træet tørrer ud, begynder det hurtigt at tabe nålene.

Tip 3 - Ny snitflade

Lav en ny snitflade, når det er tid til at tage træet ind og pynte det, så det får den bedst mulige sugeevne. Sæt juletræet i godt med vand.

Tip 4 - Smart placering

Stil gerne træet på god afstand af radiatorer eller en varm brændeovn for at mindske udtørring. Et godt tip er at sprøjte grenene med vand, hvis luften føles tør.

Tip 5 - Vand ofte

Vand træet ofte – gerne hver dag. De første dage kan et grantræ drikke flere liter vand. Almindeligt vand fra hanen er bedst til tørstige juletræer.

Tips til juletræet | ByggmaxTips til juletræet | Byggmax