Indret med akustikpaneler

Akustikpaneler går hånd i hånd med den nordiske indretningsstil, og træet tilfører hjemmet en unik fornemmelse. Et akustikpanel i træ er bygget af ribber, som skaber et ribbepanel, der absorberer lyden og skaber et behageligt lydniveau i rummet.

En ribbevæg reducerer ikke blot høje lyde, men er også en rigtig flot indretningsdetalje. Akustikpaneler kan monteres de fleste steder i hjemmet, både i lofter og på vægge. Hvorfor ikke montere panelet som en væg bag sengen, rundt om køkkenøen eller i hallen for at skabe en stilfuld garderobevæg. Når det kommer til anvendelsen, er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Akustikpaneler | ByggmaxAkustikpaneler | Byggmax

Fordele ved akustikpaneler

Akustikpanelerne i vores sortiment har mange fordele. Det helt grundlæggende formål med akustikpaneler er at absorbere lyd for at forbedre akustikken og reducere støj i rummet. Det stilrene design betyder, at panelet også er en indretningsgenstand, der holder længe både i stil og kvalitet. Nøje udvalgte træsorter og råvarer af høj kvalitet gør, at en investering i en ribbevæg er noget, du kan nyde i mange år.

Inspireras av våra guider-steg-för-steg