Byggeplast og vindspærre

Byggeplast og vindspærre fra Byggmax. Hurtigt, nemt og til en god pris. Er det på tide at komme i gang og bygge noget derhjemme? Glem ikke at købe byggeplast og vindspærre, så varmen ikke siver ud af hjemmet.

 

Isoler med de rigtige materialer

Når du isolerer er det vigtigt at montere den rigtige beskyttelse mod vind, så isoleringens virkning ikke forringes med tiden. Vindspærren fungerer også som fugtspærre. Vælg en vindspærre, som monteres inden for yderlaget, dvs. facaden, og uden på isoleringen. Blandt de vindspærrer, som du kan finde hos Byggmax, er en diffusionsåben spærre. Det betyder, at fugt kan trænge igennem materialet. Materialet er vandafvisende og vindtæt. Det er desuden beskyttet, så det kan holde mindst 50 år. Når du skal isolere, må du ikke glemme, at der også skal være luft- og dampspærre på isoleringens varme side. Bygningsfolie er et godt valg, som du også kan finde i denne kategori.

 

Varmt og vindtæt med byggeplast

Går det virkelig an at isolere sit hus selv? Selvfølgelig går det an, så længe du bruger de rigtige materialer, værktøj og instruktioner. Beskyt dit hus mod kulde, vejr og vind med den rigtige isolering. Det er en god investering og sparer på dine udgifter til energi i de kolde måneder. Er der åbne vægge i din bygning? Undlad ikke at dække til med byggeplast, så du får et godt arbejdsmiljø. Du kan finde alt det, du har brug for til dit nye projekt, hos Byggmax. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at beskytte andre dele af huset mod vinden? Med imprægnerede stolper kan du nemt bygge en elegant vindsikring til haven. Det er et sjovt projekt, der dog ikke tager alt for lang tid.

 

Køb vindbeskyttelse og byggeplads hos Byggmax

Isoleringstider? Husk at købe den rigtige vind- og vandbeskyttelse, før du begynder. Her kan du finde vindbeskyttelse, byggeplast og byggefolie til gode priser. Få dit byggeprojekt til at lykkes med hjælp fra Byggmax.

Filtre

13 Resultater

Sorter efter
Plus
Fås i flere varianter.
Fra 26 295  kr
Phønix
265  kr
Plus
22 995  kr
Plus
13 995  kr
Plus
Fås i flere varianter.
14 995  kr
0,2mm, 2,7x25m
399  kr
Musebånd, 1m, 10 stk.
199  kr
Etab
98 95  kr
30x1,25 m, AC350, diffusionsåben
299  kr
249  kr
199  kr
Etab
63 95  kr
Musebånd, 1m, 10 stk.
189  kr