Jorddug N2

Varenummer: 21035
Fiberdug af geotekstil klasse N2 beregnet til garageindkørsler og tungere drænarbejde. Dugen er vandgennemtrængelig og materialeadskillende, hvilket betyder, at den holder forskellige typer af grus, sand, jord osv. adskilt, men slipper vand igennem.
Læs mere
stk
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Jorddug N2

Fiberdug af geotekstil klasse N2 beregnet til jordarbejde. Dugen er vandgennemtrængelig og materialeadskillende, hvilket betyder, at den holder forskellige typer af grus, sand, jord osv. adskilt, men slipper vand igennem.

Anvendelsesområde

Jorddug anvendes som materialeadskillende lag, fx på jord, når der skal lægges et drænlag af grus. Dugen er velegnet til anlæg af trafikerede veje, parkeringspladser, indkørsler, gange, jordarbejder, terrasser, erosionssikring, vanddepoter og dæmninger, kanaler, tunneller og lignende.

Bæredygtighedsklasse N2

Der findes fem forskellige bæredygtighedsklasser for jorddug: N1: Velegnet til dræning og filtrering af materialer. God til fx kælderrenovering eller under havefliser.
N2: Velegnet til brug ifm. materialer med en stenstørrelse på max 100 mm. God til f.eks. vejbygning og fundamenter og har en effektiv virkning mod rodukrudt.
N3: Velegnet til brug ifm. materialer med en stenstørrelse på max 100-200 mm og har en god virkning mod rodukrudt. God til fx vejbygning.
N4: Velegnet til brug ifm. materialer med en stenstørrelse, der overstiger 200 mm, og har en god virkning mod ukrudt. God til fx vejbygning.
N5: Velegnet til mere krævende projekter.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 21035