Metalplademaling V

Fås i flere varianter.
Varenummer: 198035
Midun Plademaling V er en vandbaseret halvmat akrylatmaling til maling af metaltage, tagrender og nedløbsrør
Læs mere
Volumen:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Metalplademaling V

Midun Plademaling V er en vandbaseret, halvmat akrylatmaling til maling af metaltage, tagrender, nedløbsrør, vinduesbeslag, plastbehandlede metalplader og galvaniserede metalplader udendørs.
Malingen indgår i systemmaling sammen med Midun Jern- og metalgrunder.

Smarte maletips: maling af metalplader


Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.
Lufttemperatur og overfladetemperatur er også vigtig for at få et godt resultat. Brug ikke Jern- og metalmaling, hvis det er koldere end 8 grader. Begynd med at fjerne gammel løstsiddende maling med en stålbørste eller ved at slibe det væk. Vask eventuelle oliepletter af med opløsningsmiddel. Foretag derefter grundbehandling, hvor det er nødvendigt, med Midun Jern- og metalgrunder. Overfladerne skal være hele, tørre og rene, inden du maler. Det bedste resultat opnås med en pensel eller rulle af udelukkende syntetisk materiale.
Mal to gange for at opnå fuld dækning. Det er især vigtigt på skarpe hjørner og kanter. Husk ikke at male i direkte sol eller på solvarme overflader. Mal heller ikke, hvis der er risiko for regn inden for de næste 24 timer eller dug inden for 3-5 timer, efter at du har malet færdig.

Efter maling


Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen


Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Marking
EU
Danger information
H208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Protection information
P102
Opbevares utilgængeligt for børn.
Leverandørens artikelnummer 198035
Mærke Midun