Oplagring

Hos os i Byggmax finder du smart opbevaring og indretning til din garderobe til en god pris. Hver ting på sin plads er et gammelt udtryk, som stadig holder. Ja, måske passer det endda endnu bedre i dag, hvor vi typisk har flere ting i vores liv at holde styr på. Hos Byggmax finder du gode løsninger til at få styr på dine ting.

 

Opbevaring af alt fra søm til rengøringsudstyr

Byggmax har det meste inden for opbevaring og garderobeindretning. Vi har en smart opbevaringskasse med låg og rum, så du kan holde godt styr på søm og skruer til dit næste byggeprojekt. Hvis du ikke ved, hvor du skal stille støvsugeren, har vi gode garderobeløsninger, så du kan have alt dit rengøringsudstyr ude af syne. At placere sin opbevaring højt oppe på væggen er en løsning, som mange glemmer, men som er meget praktisk. Vægfladen under loftet er en god opbevaringsplads, som kan rumme meget. Hos Byggmax har vi både forskellige hylder og konsoller, så du kan lave en konsolhylde i præcis din stil.

 

Udnyt pladsen under skråvæggen

Den plads, der dannes under en skråvæg, er ofte svær at møblere, men egner sig faktisk rigtig godt til opbevaring. Hos os kan du finde garderobeløsninger, så du kan omdanne din uudnyttede plads til et praktisk sted at opbevare dit tøj og andet. Vi har både skydedøre, garderober og garderobeindretning i forskellige flotte designs. Du kan vælge mellem materialer som imiteret træ, glas eller melamin. Vi kan med andre ord love, at vi har noget, der passer til din stil og indretning. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og lav indretning til din garderobe allerede i dag. Så behøver du aldrig mere at tænke på, hvordan du skal indrette dette rum.

 

Lav opbevaring på forskellige spændende måder

Opbevaring kan faktisk være rigtig sjovt, måske allermest når du laver den selv. Der findes en række forskellige projekter, som du selv kan lave, for at få styr på dine ting på en pæn og praktisk måde. Ved hjælp af materialer fra Byggmax kan du bygge en smart opbevaringskasse under sengen. Vi har både hjul og træ, der passer til dette formål. Eller lav et flot garderobestativ, som kan hænge fremme med dit fineste tøj! Du kan bruge forskellige rør eller rundstokke til dette projekt. Husk også, at mange produkter kan anvendes til andet end det, de oprindeligt er tiltænkt. En papirkurv i træ kan blive en praktisk garderobekurv til for eksempel sjaler.

 

Find din opbevaringsløsning hos Byggmax

Hos Byggmax finder du billig opbevaring af god kvalitet til netop dine behov. Vi har garderobeindretning såsom opbevaringskasser, hylder, konsoller og meget mere. Desuden har vi godt træ, så du kan bygge din opbevaringsløsning helt selv. Find de rette ting til dit drømmeprojekt i vores sortiment.

Læs mere
Filtre

161 Resultater

Sorter efter
Habo
Fås i flere farver
Fra 659  kr
Tellbe
RUNDKROG 90 MM
309  kr
Habo
Aluminium/Aluminium, 1000mm
609  kr
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 64 95  kr
Habo
Fås i flere bredder
Fra 555  kr
Habo
Fås i flere bredder
Fra 729  kr
Tellbe
HÆNGESKINNE 2000MM TELLBE
139  kr
Tellbe
Fås i flere størrelser.
Fra 139  kr
Habo
Fås i flere bredder
Fra 625  kr
Habo
Fås i flere størrelser.
Fra 51 95  kr
Tellbe
Fås i flere størrelser.
Fra 19  kr
Tellbe
STARTPAKKE FRITID
1 409  kr
180 x 100 x 30 cm, metal og træ.
319  kr
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 49 95  kr
Wiksbo
Fås i flere længder.
Fra 89 95  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 27 95  kr
Wiksbo
Fås i flere længder
Fra 39 95  kr
Fås i flere længder.
Fra 6 95  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 11 95  kr
Metal, træ, mål: 180 x 100 x 60/30 cm
399  kr
Fås i flere længder.
Fra 14 95  kr
Habo
Galvaniseret, 300x550 mm
99 95  kr
Wiksbo
Fås i flere størrelser
Fra 139  kr
Habo
Elforzinket, 1 stk
31 95  kr