Primer gips og beton V

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 197000
Vægt: 1.12
Grunder til puds og beton fås i beholdere med 1 l og 5 l.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
1-3 hverdage
Click & Collect
(5595kr/l)
55 95 kr /stk
stk
Primer gips og beton V
Midun Puds- og betongrunder er en vandbaseret grunder til mineralske overflader såsom beton, cement og kalkcementpudsede overflader og til kalksandsten ude og inde. Den er også velegnet som grunder på overflader, der tidligere er malet med cement-, kalkcement- og silikatmaling.

Et andet anvendelsesområde er som facadeimprægnering på mursten, som støvbinder, som vedhæftningsgrunder på betongulve eller til at binde gamle kalkmalede overflader.

Bemærk! Midun Puds- og betongrunder skal altid anvendes på umalede, renskrabede og afvaskede puds- og betonoverflader, inden de males med Midun Puds- og betonmaling.

Smarte maletips: forbehandling af puds og beton med grunder


Før maling
Start altid med at læse vejledningen på malingsdåsen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat. Lufttemperatur og overfladetemperatur er også vigtig for at få et godt resultat. Brug ikke Midun Puds og beton, hvis det er koldere end 8 grader. Mal ikke i direkte sol eller på solvarme overflader. Mal heller ikke, hvis der er risiko for regn inden for de næste 24 timer eller dug inden for 1-2 timer, efter at du har malet færdig.

Overdæk og afdæk alle detaljer på huset, der ikke skal males. Tildæk vinduer, da produktet virker ætsende på glas. Overfladen skal være ren, tør og fast. Børst eller skrab løs gammel puds, kalk og maling af. Slib og vask tidligere malede overflader med facaderens, og skyl med vand.

Undgå kontakt med øjnene, og brug beskyttelsesbriller og -handsker. Påfør grunder på hele overfladen. Grunderen kan overmales med Midun Puds- og betonmaling efter 2-4 timer.

Efter maling

Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen

Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Marking
EU
Danger information
H208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 197000
Mærke Midun