Snegletape Kobber 4M Rulle

Varenummer: 30740
Der opstår naturligt en svag elektrisk ladning mellem dræbersneglens slim og kobberet. Det elektriske stød dræber ikke sneglen, men det er tilstrækkeligt ubehageligt til, at den vender om og ikke kravler hen over kobbertapen. Tapen bruges således til at skabe en barriere mod dræbersneglene.
Læs mere
stk
stock
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Snegletape Kobber 4M Rulle

Sådan fungerer kobbertape

Der opstår naturligt en svag elektrisk ladning mellem dræbersneglens slim og kobberet. Det elektriske stød dræber ikke sneglen, men det er tilstrækkeligt ubehageligt til, at den vender om og ikke kravler hen over kobbertapen. Tapen bruges således til at skabe en barriere mod dræbersneglene. Kobbertapen kan med fordel bruges på krukker, højbedsrammer og andre udendørs dyrkningsbeholdere for at beskytte dem mod angreb fra dræbersnegle. Tapen er 5 meter lang og 19 mm bred.

Sådan bruger du kobbertape

1. Monter kobbertapen, inden der er synlige spor af dræbersnegle såsom spiste blade eller lignende.
2. Vask krukken eller dyrkningsbeholderen af, inden du sætter tapen på, så den fæster ordentligt. Tapen fæster ikke så godt på beton.
3. Fjern beskyttelsespapiret fra snegletapen, så klæbesiden er eksponeret.
4. Sørg for, at der ikke er kviste eller andre plantedele, som hænger ud over kobbertapen og kan fungere som broer for dræbersneglene.
5. Efterlad ikke åbninger i kobbertapen, men sørg for, at den når helt sammen omkring den genstand, der skal beskyttes.

Så længe kobberet holdes rent og fri for snavs og støv, holder virkningen sig i flere sæsoner. Hvis limen på bagsiden af tapen begynder at slippe efter et stykke tid, og det er svært at få tapen til at sidde fast igen, kan du forlænge dens levetid ved at gøre den fast med en hæftepistol, hvis du dyrker dine planter i højbedsrammer eller lignende beholdere af træ.
Læs mere
Mærke Etab
Leverandørens artikelnummer 30740