Formpladen

12x1200x2500mm
Varenummer: 1004
Behandlet spånplade til lettere støbning, beskyttelse, afskærmning, emballering eller beklædning (f.eks. i landbrugsbygninger og til lager- og køretøjsindretning osv.).
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Formpladen

Formpladen er en behandlet spånplade fremstillet i kvalitet P5 (= fugttæt V313). Pladen er belagt med tre lag UV-bestandig akryllak på begge sider, hvilket giver en tæt, fin, glat og slidstærk overflade.

Afstives/fastspændes med 300 mm c/c som støtte.

Anvendelsesområde

Pladen er primært beregnet til brug ved lettere støbning, beskyttelse, afskærmning, emballering eller beklædning (f.eks. i landbrugsbygninger og til lager- og køretøjsindretning osv.).
For at forhindre bøjning bør pladerne monteres med god støtte. Alle rå kanter efter bearbejdning (f.eks. ifm. boring, savning osv.) skal kantforsegles med vandfast maling (akryl) for at forhindre vand-/fugtindtrængning. Skruehoveder og lignende bør ligeledes forsegles.

Levetid

Ved skånsom brug kan pladen genbruges til støbning 1-3 gange. Produktets levetid afhænger af, hvordan det håndteres, rengøres og opbevares samt kvaliteten af den anvendte formolie.

Opbevaring

Før pladen tages i brug, skal den opbevares indendørs i et tørt miljø. Rummet behøver ikke at være opvarmet. Udendørs opbevaring anbefales ikke, men hvis dette er tilfældet, skal pladen/pladerne afdækkes med presenning, så de er beskyttet mod regn/sne og sollys.

Farven på formpladen kan variere alt afhængigt af leverandøren til butikken.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 1004