Kloak

En velfungerende kloak er afgørende for at kunne lede spildevandet sikkert væk fra boligen gennem kloakrør. Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge til en effektiv kloak.

 

Kloak fra Byggmax

Er tiden inde til at installere kloak, og vil du gøre det selv? Hos Byggmax finder du alle de dele, der er nødvendige for smart og let at lede spildevand væk fra boligen. Et kloaksystem består af forskellige dele for at gøre det så effektivt som muligt. Ved hjælp af en kloakbøjning får du mulighed for at føre kloakrør i den ønskede vinkel, og et grenrør gør, at du kan forgrene kloaksystemet og derefter føre kloakrørene i den ønskede vinkel. De forskellige typer kloakrør, du finder hos Byggmax, fås i forskellige størrelser, er fremstillet af PVC og er beregnet til kloaksystemer, der graves ned, og som skal kunne modstå vægten fra jorden.

 

Byg din egen kloak

Der er mange fordele ved gør det selv-projekter, hvor den største måske er tilfredsstillelsen ved at have gjort et godt stykke arbejde, men når du handler hos Byggmax, ved du også, at du får kvalitet til en god pris. Når man bygger en kloak, samler man kloakrørmed andre dele, såsom kloakbøjninger og grenrør. For at gøre det lettere kan man med fordel bruge smøremiddel på indstiksrøret, før man trykker det sammen med muffen på det næste rør. I rørene er der en gummipakning, der sikrer, at samlingen bliver tæt. Når rørene samles, skal de ikke ramme bunden, men have ca. 10 mm til overs.
 

Kloak hos Byggmax

Er en kloak dit næste byggeprojekt? Få alle de oplysninger og materialer, du skal bruge til nemt og billigt at installere et komplet kloaksystem.

Filtre

13 Resultater

Sorter efter
28 95  kr
249  kr
249  kr
159  kr
19 95  kr
29 95  kr
58 95  kr
33 95  kr
33 95  kr
33 95  kr
33 95  kr
71 95  kr
38 95  kr