Sten

Med forskellige typer sten fra Byggmax kan du nemt skabe det perfekte udendørsmiljø. Med dette praktiske og smukke naturmateriale kan du lave flotte stenlægninger i din have eller en flot indkørsel. Hos os finder du alt fra mursten og grus til dekorationssten, natursten og brosten i forskellige farver.

 

Byggmax har sten til ethvert behov

Vil du i gang med at forny din have? Så tag et kig i vores store sortiment af sten. Vi har alt fra dekorationssten, brosten og mursten til jorddug, betonfliser, jord, grus og fugemateriale. Hvorfor ikke lave en dekorativ mur af sten? Byggmax har mange forskellige slags mursten i mange forskellige udformninger, som gør byggeriet både sjovt og nemt. Brilliant mursten er en af vores blokke, som er både praktisk at arbejde med og smuk at se på med sin afskårne front, der ligner en hugget overflade. Hælen på blokkens bagkant gør, at muren kan modstå belastning. Med vores murerværktøjssæt i specialhærdet stål bliver det endnu nemmere at mure.

 

Skab din drømmehave med smukke sten

Med dekorationssten kan du lave en praktisk grusgang. Du kan også bruge dekorationssten til at skabe en spændende kontrast mod for eksempel en facade eller et træ. Et andet anvendelsesområde er at lægge dekorationssten i rabatter for at give et mere rent indtryk. Det gør også dine planter gladere, da sten holder på fugten. Husk at lægge jorddug ud, så du undgår, at der vokser græs op mellem stenene. Et tip til at give udendørsmiljøet et mere personligt touch er at lægge natursten og brosten rundt om huset. Du finder brosten, jord- og havefliser til enhver stil og smag. Vi har selvfølgelig også fugesand eller stenmel, som du skal bruge til at lave afstand mellem brostenene, så de ikke skraber mod hinanden.

 

Sten er smukke og beskytter dit hus

Med dekorationssten i hvid marmor gør du din have lidt lysere. Hvis du også belyser stenene, får du en meget kreativ og spændende effekt. Du kan også blande sten i forskellige farver. Vi har for eksempel dekorationssten i knust granit i rød, grå og sort. Grus i indkørslen er en velafprøvet klassiker, men det er ligeså praktisk at anvende i rabatter eller til at lægge dekorationssten rundt om huset. Det hjælper med at beskytte husfacaden og holde den i god stand længe, da stenene forhindrer vand i at sprøjte op på muren, og de forhindrer også dyr i at kradse i muren. Vil du undgå ukrudt i din grusgang? Så læg en dug mod ukrudt under stenene.

 

Velkommen til Byggmax

Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge, inden for sten og stenlægning til en billig pris, når du vil skabe din drømmehave. Vi har altid hurtig levering af alle varer i vores ekstra store sortiment online. Velkommen – vi hjælper dig med at opnå dine drømme!

Læs mere
Filtre

72 Resultater

Sorter efter
Til fundament/sokkelstøbning mv.
11 95  kr
Stærk og solid sten
29 95  kr
Til fundament/sokkelstøbning mv.
15 95  kr
Med fas
47 95  kr
0,49 m2/pk, letvægtsbeton, indendørs og udendørs
199  kr /m2
Letklinkerblok
19 95  kr
Safestone
Jetbrændt/savet kant
74 95  kr
Med fas
9 95  kr
Multiblokk
Med fas
18 95  kr
0,5 m2/pk, gipsbaseret, indendørs
149  kr /m2
Med fas
21 95  kr
Til fundament/sokkelstøbning mv.
16 95  kr
Lige kanter
2 69  kr /m2
Rustik sten med slåede kanter, tromlet
4 29  kr
Med fas
39 95  kr
Borup
99 95  kr
Til fundament/sokkelstøbning mv.
24 95  kr
Afslutning på læ- eller støttemur
79 95  kr
Borup
62 95  kr