Tømmer

Det spiller ingen rolle, om du skal ombygge den hældende terrasse, eller om du vil bygge et nyt hundehus. Hos os kan du få det rigtige træ til dit byggeprojekt. Hvis du er i tvivl om, hvilken type træ der egner sig bedst, så spørg os endelig. Vi er eksperter!

 

Byggmax har alt, hvad du behøver til dine byggeprojekter

Har du besluttet dig for endelig at gå i gang med dit byggeprojekt? Perfekt! Hos Byggmax har vi alt, hvad du har brug for. Hos os finder du det rigtige værktøj til dit projekt. Vi har alt fra simpelt sandpapir til klargøring af det nye fuglehus til cement og beton til støbning. Hos os finder du træ, søm og skruer til alle tænkelige behov og flere varianter af brædder og planker i forskellige størrelser. Vi har det træ, du skal bruge. Lige meget om du skal bygge et nyt hegn eller et legehus til børnene. Vi har det, du har brug for.

 

Byggmax har det rigtige træ til dit byggeprojekt

Det første du skal beslutte dig for er, hvordan slutresultatet skal se ud. Skab et indre billede af, hvad du vil opnå. Dernæst kommer de praktiske detaljer. Noget der kan være værd at starte med, er at beslutte, hvilken slags træ der skal bruges. Vi har træ til alle behov. Hvis du vil gøre indretningen derhjemme mere stilfuld, har du måske brug for flot paneltræ. En anden gang behøver du måske trykimprægneret træ til et hegn eller imprægneret træ til terrassen. Uanset hvad du har fundet på i dit hjemmeværksted, har vi det, du har brug for. Hvis du er i tvivl om, hvilken type træ du skal bruge, så spørg os endelig. Vi er eksperter i alt inden for byggeri.

 

Byggmax har træ fra gulv til loft

Der er mange, som frygter at gå i gang med husrenovering. Der er også dem, der trives som fisk i vandet, når de får mulighed for at smøge ærmerne op og ombygge deres hjem. Hos Byggmax finder du det rigtige træ til renoveringsprojektet. Måske er du en person, som gør det nemt for dig selv og tager det hele oppefra og ned. Hos os finder du lækkert træ til gulve og lister, så parketgulvet bliver, lige som du vil have det. Derefter er det tid til at bygge den indvendige væg. Til en rigtig panelvæg kræves det rigtige paneltræ. Hos Byggmax kan du finde alt til dit renoveringsprojekt til gode priser.

 

Byggmax har det rigtige træ til dit renoveringsprojekt

Byggmax er lavet af og for gør-det-selv-folket. "Du kan selv," er vores motto. Og kan du ikke helt selv, kan vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om at ombygge dit hus, hegn eller din terrasse. Vores træ er en billig indledende investering i dit nye renoveringsprojekt. I vores sortiment af træ findes alt fra trælægter til udvendige paneler og brædder. 

Læs mere
Filtre

313 Resultater

Sorter efter
Fibrotech
25x600x1200 mm, Basic, FibroTech
79 95  kr
Fibrotech
25x600x1200 mm, Basic, FibroTech
59 95  kr
Fyr
8 95  kr /m
Gran
44 95  kr /m
34 95  kr /m
Fibrotech
Fås i flere farver
fra 199  kr
Gran
23 95  kr /m
Lærk
33 95  kr /m
Gran
16 95  kr /m
Gran
9 45  kr /m
Fyr
26 95  kr /m
Fyr
33 95  kr /m
Fibrotech
Fås i flere farver
fra 535  kr
Fyr
31 95  kr /m
Fyr
13 95  kr /m
Fyr
39 95  kr /m
Fyr
49 95  kr /m
Gran
5 95  kr /m
Gran
17 95  kr /m
Gran
7 95  kr /m
Fibrotech
Fås i flere farver
fra 115  kr
Gran
9 95  kr /m
Gran
12 45  kr /m