Trægrundering V indendørs

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 188000
Midun Trægrunder til indendørs brug V er en vandbaseret, helmat grunder til grundbehandling af træværk indendørs, f.eks. lister, dørkarme og møbler.
Læs mere
Volumen:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Trægrundering V indendørs

Midun Trægrunder til indendørs brug V er en vandbaseret, helmat grunder til grundbehandling af træværk indendørs, f.eks. lister, dørkarme og møbler. Den er let at påføre og giver god vedhæftning på overfladen.
Hvis du planlægger at male med Midun Lakmaling 30-70 V, er denne fremragende til brug som grunder.

Smarte malertips: grundbehandling af træværk og træ indendørs


Før maling
Start altid med at læse vejledningen på malingsdåsen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.
Sørg for, at overfladen er ren, fedtfri, tør og fri for støv. Afskrab overfladen, og børst den derefter af. Tidligere malede overflader skal først vaskes med grundrens og derefter skylles grundigt med vand. Overflader, der er blanke efter vask, bør slibes, så de bliver matte. Fint sandpapir er velegnet til dette formål.
Fabriksmalede overflader (industrilakerede) skal slibes omhyggeligt med fint sandpapir. Huller, ujævnheder og revner skal spartles med snedkerspartelmasse og derefter slibes let. Nyt træ skal slibes let med et fint sandpapir.
Det anbefales at bruge en pensel med syntetiske penselhår af høj kvalitet eller en malerrulle beregnet til lakmaling for at få det bedste resultat. Giv overfladerne et eller to lag. Midun Trægrunder til indendørs brug tørrer på 1-2 timer og kan overmales efter 12 timer. Vi anbefaler, at man derefter maler med to lag Midun Lakmaling 30-70 V. Husk, at alle vandbaserede grundere og lakmalinger er 3-4 døgn om at gennemhærde.

Efter maling


Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen


Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Marking
EU
Danger information
H208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Protection information
P102
Opbevares utilgængeligt for børn.
Leverandørens artikelnummer 188000
Mærke Midun