Ukrudtsdug Sort

Varenummer: 21038
Ukrudtsdugen er sort og forhindrer effektivt sollyset i at nå jorden, hvilket bevirker, at ukrudtet ikke kan gro. Vand, luft og næringsstoffer slippes igennem fra oven, mens ukrudtet stoppes nedefra.
Læs mere
stk
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Ukrudtsdug Sort

En ukrudtsdug af geotekstil bidrager til at give planterne optimale levevilkår ved at holde på varmen og fugten i jorden. For at stoppe det sejlivede rodukrudt kan du lægge et dobbelt lag af dugen.

Om materialet

Geotekstil er et vævet stof eller tæppe af polyester med eller uden glasfiberforstærkning afhængigt af anvendelsesområdet. Anvendes ofte til forskellige typer af beskyttelsesafdækning ved vejbygning og anlægsarbejde for at adskille forskellige ballastmaterialer fra hinanden. Ved udførelse af fundering eller ved infiltrationsanlæg i jorden. Geotekstil er en type teknisk tekstil. Materialet er vandgennemtrængeligt og miljøneutralt samt ekstremt rivefast.

Mål: 100 g 1x15 m

Plant en ukrudtsfri afgrøde

1. Rens først jorden for ukrudt. Riv og fjern sten og rødder for at få en jævn overflade.
2. Rul ukrudtsdugen ud, og fastgør den til jorden med sten eller pinde. Overlap med 20 cm ved samling.
3. Skær kryds i den rigtige størrelse til de planter, der skal plantes.
4. Grav ud, og plant planterne, og fold kanterne af ukrudtsdugen ned mod plantens stilk. Glem ikke, at hvis du har løg i jorden, skal du også skære huller til, at løgplanterne kan komme op gennem dugen.
5. Fej jord væk fra ukrudtsdugen, og dæk til sidst med et 2-5 cm tykt lag muld. Alternativt kan der bruges pyntegrus, teglgrus eller lignende til afdækningen. I køkkenhaver kan dugen også dækkes med halm.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 21038