Vindue

Vinduer fra Byggmax. Hurtigt, nemt og til en god pris. Vinduerne er noget af det vigtigste, du har i et hus. Er det tid til at udskifte dem, eller skal de renoveres? Uanset hvad har vi alt, hvad du behøver! Spørg os til råds, hvis du er i tvivl om noget.

 

Vinduerne er noget af det vigtigste i huset

Vinduesdesignet stikker, rent æstetisk, ofte ud fra en væg, uanset om den er fremstillet af træ eller beton. Vinduerne er også din kontakt til omverdenen, når du er indendørs, og de spiller en stor rolle for husets varmeisolerende evne. Vinduer er ganske enkelt vigtige. Hvis du vil nedbringe husets varmeudgifter, betaler det sig normalt hurtigt at installere vinduer med 3 lag glas - især hvis de vinduer, du har i dag, er af dårlig kvalitet. Har du ældre trævinduer, er træet ofte godt, men du skal sandsynligvis bruge en del tid på at passe på det. Vi har produkter til vinduesvask samt håndværktøj og redskaber, som du kan tænkes at have brug for. Hos os finder du også mange forskellige typer nyproducerede vinduer, som du nemt kan montere.

 

Vindueshåndværk er sjovt og taknemmeligt

Vinduesudskiftning er ofte et ret stort projekt, som ville koste mange penge, hvis du hyrede en tømrer og en glarmester. Vi gør det let for dig at udskifte dine gamle vinduer selv og spare mange penge som resultat. Vælg mellem f.eks. PVC-vinduer og trævinduer med eller uden aluminiumsbeklædning. Tænk over, hvad du synes er pænt, og hvor varmeisolerende vinduerne skal være. Gamle vinduesrammer og sprosser skal du muligvis oliere, male og kitte om, hvis de skal holde længe. Hos os finder du vindueskit og alt andet, du har brug for til vinduespleje.

 

Flotte vinduer, der passer til netop dit hus

Hos Byggmax kan vi også hjælpe dig med materialer til detaljer og lidt mere avancerede vinduesindsatser som vinduer i hjørner, sålbænke, vindueskarme og vindueslister. Tænk over, hvordan dine nye vinduer kommer til at se ud både inde- og udefra. Hvis du vælger dybere vindueskarme i en flot stil, får du ekstra opbevaringspladser med i købet. Hvis du gerne vil vente et par år med at udskifte vinduerne, selvom de begynder at synge på sidste vers, anbefaler vi, at du i det mindste maler dem, så der ikke går råd i træet.

 

Montering af vinduer - vi guider dig

Før du køber vinduer, er det en god idé at sætte sig ind i, hvad U-værdi er, og hvilke fordele og ulemper der er ved hhv. træ-, PVC- og aluminiumsvinduer. I vores omfattende guide Sådan monteres vinduer lærer du det vigtigste for at kunne træffe det rigtige valg af vinduer, samt hvordan du monterer dem!

 

Sådan renoveres vinduer

Hvis du renoverer dine vinduer i tide, slipper du for at skifte dem ud med nye. Det giver en besparelse på tid, energi og miljø. I vores store guide om renovering af vinduer viser vi dig, hvordan du passer på de eksisterende vinduer i stedet for at smide dem ud.

 

Byggmax har styr på vinduer

Hvis du er interesseret i vinduer og andet prisvenligt udstyr til at forbedre dit hjem eller bygge nyt, er det oplagt at besøge os i Byggmax! Vores priser er absolut rimelige, og vi hjælper dig gerne med at realisere dine byggedrømme!

Filtre

61 Resultater

Sorter efter
Rias
Fås i flere længder.
Fra 109  kr
Millarco
Fås i flere varianter
Fra 328 30  kr
Isoleringskniv
49 95  kr
Rias
5m
89 95  kr
Millarco
48 93  kr
69 95  kr
Habo
Fås i flere længder
Fra 94 95  kr
Rias
25stk
49 95  kr
Etab
Fås i flere længder.
Fra 38 95  kr
Habo
88 95  kr
Habo
36 95  kr
Habo
81 95  kr
Habo
88 95  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 299  kr
26 95  kr
Etab
Fås i flere længder.
Fra 38 95  kr
Nordic Fibercement
Fås i flere farver
Fra 269  kr
Millarco
272 30  kr
Millarco
Fås i flere varianter
Fra 55 93  kr
38 95  kr
Hvid farve, længde: 36,5 cm
115  kr
Habo
169  kr
Millarco
Fås i flere længder
66 43  kr
Fås i flere længder.
Fra 24 95  kr