Montering og tilbehør vinduer

Monterings- og vinduestilbehør fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Der fås meget tilbehør til vinduer, der kan være rart at have eller ganske enkelt uundværligt. Uanset hvilket tilbehør, du er ude efter, bør du starte med at kigge hos Byggmax.

 

Lysindfald og beskyttelse mod indsyn

Vinduer i hjemmet giver lys og liv, og med det rigtige tilbehør får du det allerbedste ud af dine vinduer. Selvom vi gerne vil have en masse lys ind i vores hjem, kan det være rart at beskytte mod indsyn gennem visse vinduer. Her kan du bruge gennemsigtig vinduesfilm fra Byggmax og stadig få maksimalt lysindfald i hjemmet.

 

Stort udvalg af vinduestilbehør hos Byggmax

Hos Byggmax er der et stort udvalg af tilbehør til vinduer. Her finder du mørklægningsgardiner, skumfjerner, vindueskit, fugeskum, tætningslister og meget andet tilbehør. Tætning af vinduer er en smart måde at forhindre varmelækage på. Fugelisten er beregnet til brug som bundmateriale og tætning af revner i ekspansionsfuger omkring vinduer, døre og vægelementer.

 

Køb billigt vinduestilbehør hos Byggmax

Hos Byggmax finder du vinduestilbehør i mange forskellige udformninger til en rigtig god pris. Maksimer lysindfaldet med et virkelig flot tagvindue. Kom ind i din nærmeste Byggmax-butik eller tjek online for at se hele vores sortiment af vinduestilbehør.

Læs mere
Filtre

13 Resultater

Sorter efter
Rias
Fås i flere længder.
Fra 109  kr
Rias
5m
89 95  kr
Rias
25stk
49 95  kr
Etab
Fås i flere længder.
Fra 38 95  kr
Ursa
50x22x15000 mm, Ursa, 15 m/pkt
79 95  kr
Midun Basic
PU fugeskum
26 95  kr
Til pistolfugeskum
149  kr
Isoleringskniv
49 95  kr
Etab
Fås i flere længder.
Fra 38 95  kr
Til træ, glas og metal
38 95  kr
Bostik
Knækker eller krymper ikke
69 95  kr
Bostik
Til træ, glas og metal
49 95  kr
130 x 150 cm, inklusive velcro til nem fastgørelse
69 95  kr