Loftslamper

Hos Byggmax finder du loftslamper til udendørs brug i stilrent design og til en god pris. Loftslampen er en vigtig indretningsdetalje i hjemmet, og der er masser af forskellige loftslamper i forskellige designs, farver, modeller og designs at vælge imellem. Der er både store og små lamper at vælge imellem, alt efter dine specifikke behov. Ønsker du en kraftig belysning eller en mere afdæmpet belysning for at skabe en hyggelig atmosfære? Vælg den loftslampe, der passer bedst til dig.

 

Udendørs loftslampe

Loftslamper til udendørs brug er et godt alternativ til alle, der ønsker en udendørs loftslampe til at belyse terrassen og haven med. Der er masser af forskellige typer indendørs og udendørs loftslamper. Der er loftslamper til montering på husets facade eller til udestuen. Vil du hellere have en lampe, der er monteret i loftet, kan en udendørs plafond være en mulighed. Eller hvorfor ikke en udendørs taglanterne? Det kan være værd at huske på, når man køber en loftslanterne, er at sørge for, at lanternen kan hænges op i loftet.

 

Installation af et loftslampe

Montering af en loftslampe kan være både let og vanskeligt. Men i de fleste tilfælde er det simpelt, selv for dem, der ikke er vant til at sætte loftslamper op. I de fleste hjem er der allerede et udtag og en lampekrog i loftet, så lampen skal kun tilsluttes og hænges op. Afhængigt af hvordan udtaget ser ud, skal du muligvis slå strømmen fra eller sørge for, at lampen er slukket. Hvis der er meget højt til loftet, kan det være en god ide at bruge en stige. Hvis der mangler en lampekrog, kan det også ordnes. Men det er også muligt at få en elektriker til at gøre det.

 

Køb billige loftslamper hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik eller gå online for at se hele vores sortiment af loftslamper.

Læs mere

1 Result

Sorter efter
16,5 W, IP20
479  kr /stk