Projekt for indendørs

Her finder du alle vores vejledninger til dit næste indendørs projekt; alle vejledningerne er komplette med detaljerede trin-for-trin-instruktioner, som guider dig gennem projektet fra start til mål. Fordelen ved at arbejde indendørs er jo, at du ikke udsættes for vejr og vind. Indendørs er der en række projekter, der bare venter på, at du går i gang. Fra de allermindste projekter, der kan handle om at vedligeholde dine radiatorer, til de lidt større, der giver dig et helt nyt køkken, og en række ting, der ligger midt imellem. Så uanset om du drømmer om et nyt flisegulv i entréen, at bygge en hyggelig pejs, der kan bruges, når kulden sætter ind, eller endelig har bestemt dig for at få listerne op i det næsten færdige rum, så har vi vejledningerne til dig.

Du er velkommen til at gennemse vejledningerne og blive inspireret af alt det, du kan gøre for at forvandle dit hus eller lejlighed til dig drømmehjem. Derefter skal du blot bestemme dig, så du kan få alle produkter og værktøjer på plads, inden du går i gang. Husk på, at det rigtige værktøj er halvdelen af jobbet, og det at få startet udgør 20%, så resterer der kun 30% for at realisere dine boligdrømme. Hvis du står for drømmene, så skal vi nok sørge for, at du finder både de rigtige produkter og værktøjer, så du når dine mål.

Tænk bæredygtigt

Træf bæredygtige valg til dit indendørs projekt, og vælg byggematerialer med lav miljøpåvirkning uden en masse toksiner eller kemikalier. Tænk derefter dine valg igennem ud fra et slitageperspektiv; det er vigtigt, at dine projekter kan vedligeholdes på en nem måde, så holder de sig friske længere. Hvis du har mulighed for at reducere energiforbruget, er dette smart, da dette også er en af de større omkostninger ved et hus. Dette kan du gøre ved fx at tætne dine vinduer, udføre tillægsisolering, reparere dryppende vandhaner eller lignende.