Skorstene

Skorstene og røgrør fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Hvis du skal installere sauna eller brændeovn i hjemmet, finder du både saunaskorstene og skorstensrør i vores brede sortiment. Få opfyldt drømmen om en træfyret sauna med skorsten hos Byggmax.


Tilbehør til sauna og brændeovn

Både knitrende ild i brændeovnen og en varm sauna er noget, der gør hjemmet ekstra hyggeligt. Hos Byggmax kan du finde vigtigt tilbehør til både brændeovn og sauna. Vi har røgrør og skorstene i både høj kvalitet og til en rigtig god pris. Køb røgrør og skorstene til sauna hos Byggmax. Røgrørene fås i flere forskellige varianter og med forskellige mål. Røgrørene er fremstillet af 1,5-mm-pladestål og lakeret med silikone-aluminiumsmaling, der er beregnet til at kunne modstå høje temperaturer. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, hjælper vi dig gerne.


Øg hyggefaktoren i hjemmet

Uanset om du installerer en brændeovn eller en sauna, kan du stole på vores produkter. Du skal bare huske, at det er vigtigt at være forsigtig og omhyggelig, når du laver disse installationer. For eksempel skal en brændeovn og dens røgrør altid godkendes af en skorstensfejer, før du må tænde op, da det ellers kan have fatale konsekvenser. Husk også, at du i visse tilfælde skal have byggetilladelse, før du installerer en brændeovn i boligen. Hvis du er i tvivl om, hvad du selv må og ikke må, hjælper vores dygtige medarbejdere dig gerne. Hvis du vil skabe endnu mere hygge i hjemmet, kan du tage et kig på vores produkter til pool og spa.


Før røgen ud af saunaen med røgrør fra Byggmax

Hos Byggmax finder du røgrør og skorstene til både saunaen og brændeovnen. Vi har altid produkter af god kvalitet til en rigtig god pris

Filtre

7 Resultater

Sorter efter
Narvi
Ø 119 Udvendige mål 122 mm
579  kr
SaunaSweden
5 219  kr
Narvi
Ø 119 Udvendige mål 122 mm
849  kr
Narvi
389  kr
Narvi
Ø 119 Udvendige mål 122 mm
899  kr
SaunaSweden
2 279  kr
Narvi
Samlet længde 760 mm. Ø 119 Udvendige mål 122 mm
899  kr